Lányok! Zavaró, ha egy férfi köpköd az utcán?
Figyelt kérdés
2014. szept. 17. 16:33
1/28 anonim válasza:
Igen, nagyon gusztustalan. Nem menő és egyáltalán nem vonzó...
5/28 anonim válasza:
Valakinek eszébe jutott,hogy nem bunkóságból köpköd?
7/28 anonim válasza:
Akkor nem értem, utolsó előtti, hogy miért nem tud egy zsebkendőbe köpni, mint egy kulturált ember.
8/28 anonim válasza:
Nem férfi az ilyen!
Amúgy engem is zavar. Minek köpködni? Látszik nincs eszük! -.-"
9/28 anonim válasza:
Nos, nem épp szívmelengető látvány, valamiért egyből összehúzott szemöldökkel tekintek az illetőre. Ugyanakkor kb. 5 másodperc múlva máris előjön a jóhiszemű énem, és belegondolok, hogy nem is tudom, miért csinálja. Lehet, hogy nem azért, mert tuskó kedve van, hanem egyéb, esetleg egészségügyi okok miatt, amiről nem tehet. Tehát kicsit zavaró, néha visszataszító, de ha nem egy bunkó az illető, akkor nem ez alapján fogom megítélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!