Lányok! Zavaró, ha egy férfi köpköd az utcán?
Figyelt kérdés
2014. szept. 17. 16:33
11/28 anonim válasza:
Igen, zavaró és undorító. Sose értettem ez mire jó.
Mindig sírni lenne kedvem, amikor futóedzésen vagyok, és előttem fut a tökéletes izomzatú FÉRFI, erre köp akkorát, hogy a faluban megirigyelnék.
12/28 anonim válasza:
Kínában büntetik, szerintem jogosan. A köpettel számos baktérium száll szanaszét, amik megfertőzhetik a gyengébb immunrendszerű embereket. Azonkívül rendkívül gusztustalan, nem menő, és nem ezzel kéne felvágni. Kicsit kevesebb cigi és lónyál és mindjárt nem lesz annyi termék, amitől ily módon kéne megszabadulni.
13/28 zabmester válasza:
Igen, zavaró és undorító.
14/28 anonim válasza:
Mindenhogyan undorító, én hangosan be is szoktam szólni az ilyen p.rasztnak.
15/28 anonim válasza:
"Valakinek eszébe jutott,hogy nem bunkóságból köpköd?" mondja az #5. Hát igen, lehet, hogy tüdőbajos szegény.
16/28 anonim válasza:
Ritka tahó szokás! Ha elmegy mellettem egy ilyen paraszt, arra gondolok, mit szólna, ha én meg mellé hánynék?!Mivel nekem igen érzékeny a gyomrom az ilyesmire, nehezen leküzdhető hányinger jön rám, ha ilyesmit hallok/látok.Borzasztó!Erre nincs mentség.Én is szoktam náthás lenni, köptetőt szedni, mégis el tudom intézni, zsebkendőbe , csendben, ahogyan a kulturált embereknél szokás.
17/28 anonim válasza:
Nem csak zavaró, hanem gusztustalan és hányingerkeltő. Nekem mindig bukfencezik egyet (kettőt, hármat) a gyomrom, ha ilyet látok.
18/28 anonim válasza:
A kommentelőknek nem javaslom, hogy Kínába látogassanak, ahol húsz másodpercenként egy óriásit harákol és köp valaki. Igen, a nők is.
19/28 anonim válasza:
Gusztustalan...
Itt senki nem néz foci meccset? Pedig igen gyakran csinálják. Miután élő, nem is lehet elkerülni a látványt. (Ami persze nem egy látvány, de meg is van a véleményem)
20/28 anonim válasza:
(ezt hallottam én is, amit Akvyr ír, mert olyan rossz a levegő, a nagyvárosokban. De nem tudom, hogy büntetik, amit egy előző írt?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!