Én írtam. Szeretnétek véleményt modani róla?
Figyelt kérdés
Szeretnék úgy élni,mint egyszer,mikor még éreztem és a nap reggel kelt fel.Jólenne újra átélni azt amit rég,de az emlékeket már elnyelte a sötét.Csak halvány foszlány maradt,melyet elfújt a szél,az évtizedek alatt.A hullámok sem úgy mossák a partot,mint rég,nem csiszolnak fényes kristályt abból,ami szép.A homokba írt szót is elmosta a víz,üdvözöllek egy új hajnalon,ami csak a miénk.2014. szept. 8. 22:52
21/26 A kérdező kommentje:
okés.:)
2014. szept. 14. 18:39
23/26 anonim válasza:
az igaz, de lehet az is hogy írsz mint munka és mellette mondjuk meg állatorvos vagy
24/26 anonim válasza:
ott s pont végülis az írásnál nincs megszabva hogy reggel 8-tól este 8-ig vagy az bármikor mehet
25/26 A kérdező kommentje:
Ebben mondjuk igazatok van.
2014. szept. 15. 17:39
26/26 Dorcsi,Dorci, Dorka válasza:
Szerintem nagyon szépet írtál! :) én 12 éves vagyok én is szoktam verseket írni :):) Gyönyörű lett! És imádok verseket olvasni is! Holnap megyek versmondó versenyre a suliba :)) Dévényi Erika: Boldognak lenni... szerintem nagyon szép vers ... :)) azzal fogok indulni a versenyen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!