Én írtam. Szeretnétek véleményt modani róla?
Figyelt kérdés
Szeretnék úgy élni,mint egyszer,mikor még éreztem és a nap reggel kelt fel.Jólenne újra átélni azt amit rég,de az emlékeket már elnyelte a sötét.Csak halvány foszlány maradt,melyet elfújt a szél,az évtizedek alatt.A hullámok sem úgy mossák a partot,mint rég,nem csiszolnak fényes kristályt abból,ami szép.A homokba írt szót is elmosta a víz,üdvözöllek egy új hajnalon,ami csak a miénk.2014. szept. 8. 22:52
11/26 anonim válasza:
tök mindegy akkor se hagyd abba, mert jól írsz
12/26 A kérdező kommentje:
Mire megyek vele,ha nem láthatja senki?
2014. szept. 11. 17:35
13/26 anonim válasza:
mondjuk csinalsz egy blogot, egy weboldalt es hatha felfedeznek. egyebkent meg nem hiszem hogy csak ugy jott egy ilyen isteni sugallat es leirtad ami eszedbe jutott, van hozza tehtseged szerintem es igenis lehet vele menni valamire ha foglalkozol vele, es szereted ja es biztatasul en olvasnam az iromanyaidat :)
14/26 A kérdező kommentje:
...Hogy kell bolgot csinállni?xD
2014. szept. 12. 17:58
15/26 anonim válasza:
vannak ilyen oldalak, mint pl. webnode.hu blogspot.com (ahhoz asszem google fiok kell), de ha beirod googlebe hogy blogkeszites ingyen ki fogja hozni :)
16/26 A kérdező kommentje:
Jah már csinálltam,csak még nem írtam semmit.
2014. szept. 13. 13:10
17/26 A kérdező kommentje:
Itt a első blog.Nem igazán tudtam,hogy kéne csinállnom,meg még szarul is fogalmazta,de remélem,hogy beletanulok.
2014. szept. 13. 16:43
18/26 anonim válasza:
varom a bejegyzeseidet, ha fele annyira is jok lesznek mint amit ide kiraktal megvan egy allando latogatoja az oldalnak :)
19/26 A kérdező kommentje:
Most írtam 1 dologról,meg leírtam egyik versemet.Jó helyre tettem őket?
2014. szept. 13. 22:37
20/26 anonim válasza:
aha, csak figyelj a helyesírásra, nem rossz szándék csak szerintem jobb lenne ha először microsoft wordben írnád le, ahol van helyesírás ellenőrző, és minden írásjel után nyomj egy szóközt, mert így összemosódik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!