Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Véleményt tudtok modani az...

Véleményt tudtok modani az Áldás utcai ált. Iskolárol?

Figyelt kérdés
2013. jún. 22. 22:45
 1/1 anonim válasza:

Igen,én oda jártam, és nagyon-nagyon szerettem. Az interneten máshol elég rosszakat olvastam, de nem értem miért, én nem láttam olyan, hogy egy gyerek "tönkrement" volna a sulitól. Sokat kérnek, de segítenek benne, és gondolom (remélem) a szülőknek is fontosabb, hogy tudjon is valamit a gyerekük, mint, hogy 5-öst kapjon a semmire.

Arra, hogy gazdag szülők elkényeztetett gyerekei járnak ide, csak azt tudom mondani, hogy igen, a szülők átlagkeresete tényleg magas, és vannak elkényeztetett gyerekek, de egy 'jól' nevelt gyereknek ez nem okoz problémát. Az én szüleim is tanári fizetésből tartottak el 3 gyereket, és igen, lehet, hogy nekem nem volt olyan márkás ruhám, mint néhány gyereknek, de ez nem zavart. Egyszerűen nem.

Nekem nagyon bevált, és lehet, hogy nem így van, de szerintem akiknek nem tetszett, sok esetben a sulira fogták a saját nevelésükből adódó problémákat.

2013. szept. 17. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!