Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nektek ha van valami olyan...

Nektek ha van valami olyan gondotok amivel nem tudtok kihez fordulni mert nincs párotok akkor kihez fordultok?

Figyelt kérdés

Barát sincs olyan jellegű akivel ezt meg tudnád osztani.

Ilyenkor mit lehet tenni ? Várni, hogy elmúljon ? Arra lennék kíváncsi, hogy mások ilyenkor mit csinálnak.

---------------

Azért írtam ebbe a kategóriába a kérdést, mert a probléma ami fent áll ehhez a témához kapcsolódik leginkább.

(nem egészségügyi probléma)

---------------

Természetesen én a szüleimnek se tudom elmondani.

2014. szept. 7. 22:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Megtartom általában magamnak. Ha mindenképp ki szeretném beszélni valakivel, akkor egy az interneten megismert barátomhoz fordulnék. Még évekkel ezelőtt ismertük meg egymást és az elmúlt 1-2 évben alig beszéltünk, de szerintem bármikor mehetnék hozzá nyugodtan a bajaimmal. Ha ő nem lenne, akkor idegeneknek mondanám el itt a gyakorin. 18/F
2014. szept. 7. 23:08
 12/14 anonim ***** válasza:
neten ismertem meg a legjobb barátom, legtöbbet neten tartjuk a kapcsolatot, de személyesen is találkozunk havi 2-3x...mellette van még egy nagyon jó barátom akivel megtudom beszélni a problémát...de volt, hogy innen egy ismeretlennel nagyon jót beszélgettem skypeon...meg sokat írtam itt le amitől könnyebb lett...szóval van mély ismeretség ami segít és van "hirtelen kapcsolat" ami segít...
2014. szept. 8. 08:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Általában megtartom magamnak a dolgot, néha pedig itt kérek tanácsot.
2014. szept. 8. 09:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Megoldom a gondjaimat magam, ha meg nem tudom, akkor nem lesz megoldva.
2014. szept. 8. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!