Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok! Ha néztek egy ismeretlen fiút az utcán és ez a fiú is rátok néz, miért fordultok el?
Ez a fiú helyes,jó küllemü,jó stílusú.Elég sokszor vagyok ilyen szituban.Néznek,ránézek elfordul.Elfordulok,késõbb visszanézek megint néz.Ez a nézés nem a "fúj hogy néz ki",hanem a "tetszik" nézésetek.
21F
Félénkség...
én pl elég szégyenlős vagyok, szemezni nem is merek.
4-es vagyok
igen,de ha már nézünk az akkor már nem lesz durva visszautasítàs.Amùgy meg legyetek màr férfiak:-)
Félénkség, legalább is nálam. Zavarba jövök, ha a másik visszanéz, főleg mert nem tudom eldönteni,hogy most azért néz, mert nézem vagy, mert tetszem neki. Legtöbbször az elsőt feltételezem és elveszem a pillantásomat :D
23/N
Ohh,egyelek meg titeket..:)
#7 Ha olyan lanyt latok,aki tetszik es ismerkednek vele szivesen,ahoz oda mek.:)
#9 En ugy vagyok vele,hogy ha el is utasit nem foglalkozok vele.Igy azon se kattogok,hogy vajon azert nez,mert tetszem neki vagy mert nem,csak bamul,stb..Oda mek hozza es leszolitom.Veszteni nem vesztek vele semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!