Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy oldjátok meg a magánéleti problémáitokat ha elkadtok? Megéri coachoz vagy pszichológushoz fordulni?
1. A coach nem erre való.
2. Az elsőnek igaza van.
És 3. Nekem minidg igazam van kivéve amikor nem, de akkor is igazam van.
A pszichológus nem oldja meg a problémát, de tart egy olyan tükröt, hogy lásd azokat a megoldásokat, amiket egyébként nem látsz, illetve segít a hibás személyiségvonásoktól megszabadulni, amik gátolnak a megoldásokban, az elakadáson való túljutásban.
Életem legjobb döntése volt, hogy pszichológushoz fordultam, mert az ÖSSZES problémámra megoldási stratégiákhoz jutottam - olyanokhoz is, amiket én korábban nem is láttam problémának, de utólag már látom, hogy mennyire akadályoztak a továbblépésben, a fejlődésben.
Egyébként aki azt hiszi, hogy a pszichológus megmondja, hogy mit kell csinálni egy adott helyzetben, annak fogalma sincs, hogy mivel foglalkoznak a pszichológusok. :)
Egy pszichológus még akkor sem ad tanácsot, ha kérek! Mégis segít a megoldásban! Abban, hogy a SAJÁT megoldásomat találjam meg.
" Life coaching szolgáltatást tervezek indítani,"
Milyen végzettséggel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!