Aki szereti Lokit ide írná hogy miért?
Nos,az előbbi válaszolókat nem értem,de ha ez a véleményük akk legyen.
Én azt szeretem benne h mindig megtud lepni.Nagy balhékeverő és rossz ember,de van egy másik tragikus oldala is ami engem nagyon megfogott.Komplex,összetett, elég jól megírt karakter( habár a Bosszúállókban egy kissé klissés volt, nem úgy ahogy a Thor filmekben) és kiszámíthatatlan illetve humoros is tud lenni ha akar(thor 2 LOL).
Nem különben még jól is nézz ki.Olyan izgalmas és különleges az arcszerkezete ami vonzóvá teszi(unom már az ilyen tökéletes kigyúrt Brad Pitt pasikat,de mondjuk ez én vagyok, tudjátok ízlések és pofonok)
Egyáltalán nem béna.Meglehet fizikailag Thorhoz képest igen gyenge,de sokkal ravaszabb és fondorlatosabb minta bátyja vagy bárki.Tehát Lokinak nem az izmait kell nézni mert az nem nagyon van neki ,viszont nagy cselszövő ami jó gazemberré teszi :D
Pluszz még I love Tom Hiddleston! <33
Túlmisztifikáljátok, semmivel sem több mint valami hétvégi rajzfilm matiné gonosza, akit minden epizódban legyőznek és a következő héten visszatér.
Azt sem merték meglépni, hogy elárulja Thort és két legyet üssön egy csapásra. Na, abban az esetben lehetne rá igazi cselszövőként tekinteni. Így csak egy béna karakter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!