Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Aki szereti Lokit ide írná...

Aki szereti Lokit ide írná hogy miért?

Figyelt kérdés
( Tom Hiddleston )

2014. aug. 28. 20:12
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
93%
én azért, mert nagyon jó a karaktere és szerintem jól is játszik a filmben. több dolgot nagyon nem tudok mondani :D
2014. aug. 28. 20:19
 2/21 anonim ***** válasza:
33%
Mert Debreceni vagyok :)
2014. aug. 28. 20:23
 3/21 anonim ***** válasza:
71%
Jaj, bocs, azt hittem, h Loki, mint DVSC
2014. aug. 28. 20:25
 4/21 anonim ***** válasza:
11%
Sosem tudtam megérteni miért bírják annyian. A legbénább gonosz. Olyan, mint valami hülye gyerek, aki keveri a szart. De többre nem képes, csak vigyorogni. A Bosszúállókban is inkább csak irritáló volt, semmilyen veszélyt nem jelentett. Bár, az alapból is egy túlértékelt film volt.
2014. aug. 28. 20:33
 5/21 A kérdező kommentje:
Erre úgy érzem a többi válaszolónak kéne válaszolnia...mert én meg téged nem értelek...
2014. aug. 28. 20:35
 6/21 anonim ***** válasza:
0%
Én csak a Bosszúállókat láttam (sajnos), de ott annyira béna volt, hogy elröhögtem magam, hogy ez a főgonosz? EZ?... Komolyan életemben nem láttam ennél bénábbat.
2014. aug. 28. 21:12
 7/21 anonim válasza:
100%

Nos,az előbbi válaszolókat nem értem,de ha ez a véleményük akk legyen.

Én azt szeretem benne h mindig megtud lepni.Nagy balhékeverő és rossz ember,de van egy másik tragikus oldala is ami engem nagyon megfogott.Komplex,összetett, elég jól megírt karakter( habár a Bosszúállókban egy kissé klissés volt, nem úgy ahogy a Thor filmekben) és kiszámíthatatlan illetve humoros is tud lenni ha akar(thor 2 LOL).

Nem különben még jól is nézz ki.Olyan izgalmas és különleges az arcszerkezete ami vonzóvá teszi(unom már az ilyen tökéletes kigyúrt Brad Pitt pasikat,de mondjuk ez én vagyok, tudjátok ízlések és pofonok)

Egyáltalán nem béna.Meglehet fizikailag Thorhoz képest igen gyenge,de sokkal ravaszabb és fondorlatosabb minta bátyja vagy bárki.Tehát Lokinak nem az izmait kell nézni mert az nem nagyon van neki ,viszont nagy cselszövő ami jó gazemberré teszi :D

Pluszz még I love Tom Hiddleston! <33

2014. aug. 29. 10:06
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem az előzőket. Loki nem az az izompacsirta aki ' kirabolom a bankot és felrobbantom és aztán én vagyok a gonosz mert vannak izmamim ' tipus. Sokkal összetetteb. Megismeri az ember. Látja hogy félre van téve és arra gondolunk 'igen már megint az izmos a star' aztán szépen lassan kibontakozik hogy tényleg mellékeli az apja. Hogy igazábol csak egy lopott erekje. Hogy a barátai menyire lenézik hogy a testvére aki idegesíti de fel is néz rá nem is a testvére és az apjuk mindig is jobban szerette. Hogy az egész élete egy hazugság. Mindanyiunkat bántottak már meg és hazudtak is, igy Loki karaktere átérezhető. Önkéntelenül is sajnálna az ember. Sőt amikor a második részben az egyetlen embert aki tényleg szerette az annyja is meghal és el sem bucsúztathatja illően.... Loki az eszével támad és nem fizikailag. Talán ez is vonzóvá teszi hiszen elég ravasz és inteligens igy veszélyes ellenfél. Tom Hiddleszton pedig remek színész és imááádom! Azoknak akik kis zombiként csak a vért és a verekedést akarják látni leht hogy lenézik hiszen Loki harcain kicsit màr gondolkodni is kell és ez nem egy tipikus gonosztevő már (megjelzem ezért is szeretem) aki csak van és gonosz és kész. Hanem azt is tudjuk miért lett gonosz és meg is érthető. Loki az egyik leg jobban összerakott gonosz (már ha az) akit valaha láttam. Van terve, háttere és inditéka ráadásul gondolkodik is. Mi kell még? Kicsit kusza és összevissza, tul sok mindent akartam egyszerre mondani bocsánat. A lényeg hogy engem teljesen magával ragadott és imádom!!!! Kneel!!! :-D
2014. aug. 31. 23:32
 9/21 anonim ***** válasza:
0%

Túlmisztifikáljátok, semmivel sem több mint valami hétvégi rajzfilm matiné gonosza, akit minden epizódban legyőznek és a következő héten visszatér.

Azt sem merték meglépni, hogy elárulja Thort és két legyet üssön egy csapásra. Na, abban az esetben lehetne rá igazi cselszövőként tekinteni. Így csak egy béna karakter.

2014. szept. 1. 13:13
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Előző neked vannak testvéreid? Ha van és most megtudnád hogy nem is a testvéred mev tudnád ölni? Lokit akármennyire is idegesítette néha Thor mégis felnézett rá a bátya volt. Dühös a világra amiért hazudtak neki Thor akkor is érzelmi szinten a bátya maradt akármenyire is tagadja vagy akármenyire is az utjában áll. A második részben pedig megölték az annyát akit szeretett az apja még azt sem hagyta hogy az anyját elbucsuztassa, igy az egyetlen akihez még mondhatni kötődik az Thor. Te lehet hogy csak egy béna gonosztevőt látsz aki hajtja a gyalogkakukkot mégse kapja el, mert csak a harcot akarod látni. De Loki ennél többet jelk3pez. Nem kell hogy bárkit is legyözzön vagy bármit is elfogljon ő a megtörtséget csalodottságot és fájdalmat szimbolizálja hogy mi mindenre képes valaki akit így elárulnak. Nem kell szeretned, nem kell gonosztevő számba venned, mert akiben csak egy csepp empátia vagy törődésis van és nem csak az esztelen verekedést és vért várja az ilyen filmektől úgy is megérti.
2014. szept. 1. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!