Mit gondoltok Adam Lambert-ról <3? ki miért szereti?
Én azért mert nagyon jó számai vannak. Imádtam mikor még glamrock stílusban adta elő a dalait, csak sajnos a Trespassing lemezével lezárta azt a korszakot. A legújabb lemeze már egészen más stílusban készül, kicsit tartok tőle hogy nem fog tetszeni :S
Magát a személyét is jobban szerettem még mikor fekete volt a haja és festette magát: sokkal vadócabb volt, és ez a stílus közelebb állt hozzám is :)
Imádom a számait, ku rva jó hangja van, akármi mond bármit. Szerintem a stílusa is jó, és hatalmas szíve van.
Egyébként régen nagyon nagy fanja voltam, már nem annyira, mint régen, de még most is nagyon szeretem, régen még a születési percét(!!!) is tudtam.. :)
Glambert lány
Szeretem mert
- fantasztikus hangja van
- jó számai vannak
- eszméletlen stílusa van
- jó fej
- válalja önmagát
Utálom mert
...olyan nincs :)
Én is imádom ! egy kicsit hiányolom én is a fekete hajat és a sminket , de így is tökéletes !
a Trespassing tényleg kicsit másabb stílusú , de remélem hogy a mostani albuma kicsivel hogy is mondjam "Adamesebb " lesz :)
Annak örülnék ha a For your Entertainmant korszak köszöntene vissza: fekete haj, smink, egyedi ruhák. De ugye azt nyilatkozta hogy az a korszak lezárult a második albumával :(
Ahogy az interjújából kivettem, eléggé vegyes stílusú lesz a kövi album, de javarészt nem a rock fogja már uralni. Attól tartok hogy benyelte őt a zeneipar olyannyira, hogy azt az egyéniségét ami még az első albumával (és a másodikkal is javarészt) elveszítette.
1. voltam :)
Imádom a hangját,a stílusát, a zenéit
Mindent szeretek benne. :) :)
Na meg azt is imádom hogy meleg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!