Ti mit gondoltok arrol aki nem tud fozni 30 evesen?
Ha neki és a szüleinek így a jó, akkor éljenek így boldogan.
Nem ítélem el. Ez legyen a legnagyobb hibája...
Ha valamiért egyszer majd hirtelen magát kell ellátnia, menni fog neki, hiszen a szükség az nagy úr.
Biztos nincs mosógépe.
Vagy lusta mosóport venni.
Tudna, csak nem akar.
Én pl. mosogatni nem akarok, ezért nem főzök.:)
Mintha sógornőmről írtál volna. Még mosogatni sem mosogat, mert kiszárad a bőröcskéje a kicsi kezecskéjén. Hányinger az a nő, zsarnokoskodik otthon az anyósomékon.
Viszont az Ő hibája? Nem! Anyósom meg apósom nem ba..sz.tak még le neki egy hatalmasat, hogy a vakarózás helyett mozdítsa meg a sz.z kis valagát. Mert majd 30 évesen ennek az idiótának még egy pasija se volt.
Na mindegy bocsánat a kirohanásért, egyszerűen annyira utálom szegényt, hogy elmondani nem lehet. Köszi, hogy kiírhattam magamból :)
A lényeg annyi, hogy az lesz ilyen, akit hagynak ilyenné válni. A konfliktuskerülő, majomszeretettel szerető szülők, akik akkor is bólogatnak kicsi lányuknak amikor belül a pokolba kívánják őket. Ha ismerősöd anyja változást szeretne, akkor a másik irányba kéne bólogatnia ezentúl.
6: De nem tudod, hogyan nevelték. Engem megbüntettek, ha hozzányúltam bármihez házimunka terén. Ha vasalt anyu, kizavart a szobából nagy jajveszékelések között, hogy jaj, rám esik a vasaló és megéget. Ha a konyhában ténykedett, dettó. Ha fürdőszobát takarított: jaj, rám fröccsen a vegyszer.
Stb.
Miért kéne, hogy bármi véleményem legyen róla? Az ő dolga,m nekem semmi közöm nincs hozzá. Majd megtanul, ha akar, illetve, ha kelleni fog.
Nem kell az embernek mindenbe beleavatkozni és mindenről véleményt alkotni.
Ehhez jön hozzá, hogy utálom a rendet, tisztaságot, rettenetesen érzem magam, ha rend van, tisztaság.
Akkor minek hoznám létre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!