Miért nem tud egy ember sem szeretni?
Figyelt kérdés
Barátaim soha nem voltak. Párkapcsolataim szintén rövid ideig tartottak, és általában mindig engem hagytak ott. Egy kudarc az egész életem. Nekem soha nem sikerül semmi, mint másoknak. Az iskolában is mindig kigúnyoltak a csendességem miatt. De igaz ez már nem aktuális. Úgy érzem kifogok futni az időből, és egyedül maradok. A családom az szeret, de mások nem. Nincs bennem semmi szeretni való. Mégis mit lehetne bennem szeretni? Azt hogy csendes, hiszékeny, buta, naiv vagyok? Mert jó tulajdonságom az nincsen. Próbálok kedves lenni, még sem kedvel meg senki. L/232014. aug. 24. 15:16
11/12 anonim válasza:
Mindenkinek vannak jó tulajdonságai!Egyébként is én a csendesebb,naivabb lányokat jobban szeretem;és ezzel biztos nem vagyo egyedül.Ne törődj mások véleményével,csak legyél önmagad,és olyan emberek társaságát keresd,akik elfogadnak,és hasonlóak mint te.
12/12 anonim válasza:
Más ne érdekeljen. Tuti hogy van jó tulajdonságod is. Szerintem már a csendesség is az. (Én is az vagyok. Bár a magam szemszögéből én sem élem meg ezt elsősorban jónak.) Találd meg önmagad, szeresd önmagad, és minden jönni fog. Egy szerető család azért elég sokat segíthet. Nálad legalább van valami "alap".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!