Mit gondoltok, igazuk van?
Figyelt kérdés
Vettem egy lakást. mindenféleképpen újonnan épültet szerettem volna garázzsal. BP belsô kerületeiben ez 15-16 millió forint lett volna. ennyi pénzem nem volt, tehát egy külsôbb, de még BP-i kerületben ettem, egyedül, hitel nélkül.
barataim ismerôseim szerint ez "csóróság" meg minek olyan messze, akkor már laktam volna alberletben a belvárosban.
2014. aug. 17. 16:12
1/4 A kérdező kommentje:
*vettem
23 éves vagyok
2014. aug. 17. 16:13
2/4 anonim válasza:
Akkor nézzük a tényeket. 23 évesen saját lakásod van. Ez tök jó. Nem pont olyan amilyet szeretnél? Hát aztán! Majd eljön az az idő is, amikor meg tudod venni azt is, ha ügyes vagy. Az ismerőseid meg irigyek mint a szar. :-D Azért mondanak ilyeneket. Arról nem is beszélve, hogy az albérlet a világ legnagyobb ráfizetése, gyakorlatilag az ablakon kidobott pénz. Egyébként azt is meg tudod csinálni, hogy kiadod a sajátod, és beköltözöl a belvárosba albiba, és még úgy is jobban jössz ki mintha csak albérletben laknál.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy egy külvárosi (XXI. kerület) ki lehet adni....
2014. aug. 17. 16:24
4/4 anonim válasza:
Az élet nagy gondjai... Most komolyra fordítva a szót, nem ezzel nem tudok mit kezdeni. Szerintem sz.rd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!