Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Igazuk lehet? Ti mit gondoltok?

Igazuk lehet? Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

(Eloszor is bocsi nem talaltam a megfelelo topicot.)

A kerdesem az lenne,hogy tobben tanacsoljak nekem,hogy menjek el modellnek,mert, hogy meg van hozza a tehetsegem.

De en mindig is ugy gondoltam a modellkedesre,hogy csak azoknak jon be ez a munka akik nagyon gyonyoruek vagy nagyon mazlistak.

Ti is igy gondoljatok? Szerintetek is hulyeseg? Vagy megprobaljam?

2010. márc. 9. 12:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

ezt mi mégis honnan tudjuk? talán ha látnánk rólad egy képet, az többet segítene.

amúgy sztármodel úgysem lesz belőled, ahhoz nemelég csak tehetségesnek lenni

2010. márc. 9. 12:59
 2/11 A kérdező kommentje:

Tudtam,hogy jon ez a ,,kepes dolog``. Nem azt kerdeztem,hogy szerintetek is modellnek valo lennek. Hanem azt,hogy mennyire kifizetendo ez a szakma.

Mennyire erdemes bele vagni...

Ha kepet szeretnel akkor privibe kuld el az email cimedet. Es utana kuldok kepet. :)

2010. márc. 9. 13:03
 3/11 anonim ***** válasza:
magyarországról meglehetősen esélytelen... inkább tanulj.
2010. márc. 9. 13:04
 4/11 anonim ***** válasza:

én lány vagyok, annyira nemvagyok rágerjedve a képedre, nemazért írtam h küldj képet:D csakhát mostígy mitlehet mondani? lehet aztmondom neked h persze-persze vágj bele, tökjó, aztán meg koppansz egy akkorát, mert lehet nemis vagy modellnek való.

amúgy mint már említettem, sztem ne legyél model, mégha tehetséges vagy akkorsem. hobbiként űzheted, de ne ez legyen a főszakmád, mert bizonytalan, nemélszmeg belőle, stb.

2010. márc. 9. 13:06
 5/11 A kérdező kommentje:

Kulfoldon elek es ott probalkoznek meg.

Masik hozzaszolo:

Sejtettem,hogy lany vagy. :) A mosolygos fejet azert tettem oda,mert egy kicsit ,,leugattalak`` a mondandom elejen.

:D

Most is amugy keresek munkat es tobb embertol megkaptam,hogy miert nem megyek el inkabb modellnek,mert hogy azzal milyen sokat keresnek.

2010. márc. 9. 13:17
 6/11 anonim ***** válasza:

jó, hátén nemvagyok érzékeny, nemtűnt fel h leugattál volna:D mindegy :)

továbbra is azt mondom h ne a modelkedés legyen a fő szakmád. hobbiból nyugodtan belevághatsz, de tanulj ki mellé egy szakmát is.

2010. márc. 9. 13:26
 7/11 anonim ***** válasza:

a modellkedés nem egy életre szóló szakma, ezt meg kéne értened. még ha te is lennél az új claudia schiffer, akkor is max. 30 éves korodig róhatnád a kifutókat, ha egyáltalán.

nem tudom, hány éves vagy, de ebben a szakmában a 17-18 éves lányok már öregnek számítanak, főleg bekerülési életkorként. Gondolj csak pl. Lily Cole-ra...

2010. márc. 9. 13:30
 8/11 A kérdező kommentje:

19 eves vagyok. Akkor idosnek szamit mar?

Tavaly nyaron egyik baratnom elment porfoliot csinaltatni,mert o bele vagott a modellkedesben. Elkisertem es akkor a fotos ott b*szogatott,hogy en is probaljam mar meg :D Mondtam neki,hogy koszi inkabb nem. De azert persze az onbizalmamnak jot tett. De akkor is ugy voltam vele,hogy hulyeseg a modellkedes.

Akkor szerintetek hagyjam?

2010. márc. 9. 13:37
 9/11 anonim ***** válasza:
ha ennyire nem tudod eldönteni, akkor ez nem neked való... és igen, már elég idős vagy hozzá...
2010. márc. 9. 14:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Mik a méretied, mert az számít a legtöbbet plusz a szép bőr. Nekem is küldj légyszi képet, mert így nehéz.
2010. márc. 9. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!