Igazuk lehet? Ti mit gondoltok?
(Eloszor is bocsi nem talaltam a megfelelo topicot.)
A kerdesem az lenne,hogy tobben tanacsoljak nekem,hogy menjek el modellnek,mert, hogy meg van hozza a tehetsegem.
De en mindig is ugy gondoltam a modellkedesre,hogy csak azoknak jon be ez a munka akik nagyon gyonyoruek vagy nagyon mazlistak.
Ti is igy gondoljatok? Szerintetek is hulyeseg? Vagy megprobaljam?
Szerintem egy próbát megér. Nem vagy idős, pl fotómodell 40 évesen is lehetsz, a kifutón is vannak olyanok, akik nem 15 évesek...
Menj el modellügynökségekhez, és hátha... Egy próbát megér, még ha nem is futsz be, és csak mellékállásként csinálod, akkoris ez az, amivel viszonylag kevés idő alatt sok pénzt lehet keresni.
Ja, azért ne költs vagyonokat modellportfólióra, vannak olyan ügynökségek, ahol ha alkalmasnak találnak, akkor ingyen is megcsinálnak rólad néhány képet, vagy elmehetsz a legközelebbi divatsuliba (ahol mondjuk van fotó, vagy divattervező szak) és ott úgyis mindig keresnek olyan modelleket, akik a képekért cserébe modellkednek, szóval így össze tudsz rakni rövid idő alatt egy portfóliót műteremben készült képekkel. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!