Mit tegyek, hogy ne adjam fel az almaimat?
Kiskoromban nagyon szerettem volna orvos lenni. Ahogy nottem ez ugy valtozott, viszont mar egy par eve megint elkezdett komolyabban erdekelni az egeszsegugy es abban is szeretnek elhelyezkedni. Ha leerettsegiztem szeretnek elmenni egy egeszsegugyis iskolaba. De eddig mindig csak almodoztam es sokszor belegondoltam, hogy ugyse vagyok hozza eleg jo es most mar szeretnek hinni magamban, abban, hogy en is ugyanugy vegig tudnam csinalni mint mas. Tanulas teren mar tobbszor is bizonyitottam magamnak, ugyhogy azt gondolom, hogy ha igazan szeretnem, akkor vegig tudnam csinalni. Viszont eleg egyetlen rossz szo mastol, hogy meggondoljam magam es csak alom maradjon. Ezt szeretnem megszuntetni es kiallni sajat magamert. Hogyan tudnam elerni, hogy komolyan kuzdjek erte es ha le is akarnak beszelni akkor ne hagyjam magam? Ugy erzem engem ez tenne boldogga.
Ne haragudjatok ha kicsit zavaros csak telefonrol irtam.
17/L
Eléggé kétségbe lehetsz esve, ha ezt ide írod ki... :)
Egyébként a kérdésre válaszolva. Mit tegyél? Mit ne tegyél... ne add fel. Ha ez az álmod, harcolj érte! Sokszor látom, hogy az emberek megrekednek a szürke hétköznapokban, mert azt hiszik, ők nem elég jók, és nekik nem jár. Pedig igen. Annyi embernek sikerül teljesíteni az álmát. Miért ne lehetnél te is egy ilyem ember?? :)
Mindig lesznek olyanok, akik le akarnak beszélni. Ők vagy nem hisznek benned, vagy saját magukban nem hisznek, és azt akarják, hogy neked se sikerüljön.
Az ilyeneket arcba kell röhögni... Azt hiszik, nem sikerül? Akkor te mutasd meg, hogy DE! Aztán röhögj egy nagyot rajtuk :) Hogy nem lett igazuk. Amúgy ajánlanám figyelmedbe ezt a blogot, vannak olyan dolgok, amik talán segíthetnek :) : [link]
Sikerülni fog! Sok sikert! :)
Szerintem ragaszkodj hozzá. Ne érdekeljen ha más le akar beszélni és megbánás nélkül tegyél érte minél többet.
Gondolj arra, hogyha nem is jön össze akkor is te mindent megtettél érte, nem pedig feladtad mikor lett volna esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!