Hogyan adjam fel eddigi álmaimat?
Mindigis vonzottak a tudományos-műszaki dolgok, sok dolognak olvastam utána a neten, de akár könyvekben is.
Már egyetemista vagyok, itt is keményen tanulom azokat a tárgyakat, amelyek érdekelnek és hasznát látom, akár utána is olvasok extra dolgoknak.
Az a vágyam, hogy végre hozzátehessek valamit a világhoz az érdeklődési köreimet és a tudományos-műszaki dolgok iránti túlbuzgóságomat (mert ez az) felhasználva.
Akár egy pármegállós villamosúton is ezer dolog eszembe jut, amit megcsinálhatnának, ha a lobbik és a pénz uralma nem lenne ilyen nagy.
De nem tanulok könnyen, ezért is büfészakra kerültem rossz színvonalú egyetemre.
Valószínűleg az "élet" mutatja, hogy nem ez az utam, más a feladatom. Lehet, ha elérném az álmaimat, munkamániás lennék.
De a felismeréstől függetlenül nem tudom elfogadni, hogy jelen állás szerint tuti oda az álmaim.
Nyári gyakorlati helyet nem találok; a szakmában még önkéntes munkára sincs szükség; bármi, ami érdekel, kiderül róla, hogy más szakhoz tartozik (nincs lehetőségem szakváltásra, egyszerűen NINCS!!!); TDK-ban nem segítenek a tanárok.
Hogyan tegyem túl magam?
Igyekszem erőmhöz mérten szociális életet is élni; vannak más hobbijaim és az élet más területein is céljaim. De ez nem változtat a szomorúságomon.
Még az is lehet, hogy ez lesz.
De miért írod?
Ne fájjon, hogy vannak (inkább már csaj voltak) álmaim!!! Ha erre céloznál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!