Miért csinálja ezt velem a nővérem? . :/ (lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok! 14 ésves lány vagyok. Van egy nővérem és mindenn nap megaláz olyan szinten hogy mindennap sírok miatta.folyamatosan azzal jön hogy milyen dagadt vagyok meg hogy milyen nagy a se*gem.163cm 51kg vagyok jó télleg kicsit nagyobb lett a fenekem de nem értem mért jön ezzel.:(próbáltam lefogyni de nemsikerült.:( Mit kéne ennem/sportolnom hogy pár kilot foggyak? már nagyon elegem van hogy mindenn nap megaláz.:(( Köszi elöre is.:)2014. aug. 11. 15:41
11/14 szaboviki válasza:
Szerintem ne foglalalkozz vele . Tudom hogy nehéz mert nekem is egy hasonló nővér jutott, de a szüleim azt mondják ne foglalalkozzak vele és akkor rá un és abba hagyja. A súlyoddal pedig ne foglalkozz mert ha ilyen korban annyi kg vagy mint amit mondtál akkor az teljesen normális , és a nővéred vagy vak vagy rajtad tölti ki a saját próblémáit .Pl:. Ő tarthatja magát kövérnek. Amúgy meg kitartás egyszer biztosan abba fogja hagyni. Remélem segíthettem !
12/14 anonim válasza:
Azzal kezdeném, hogy van egy húgom 156 cm 50 kiló, és bomba alakja van. Nem sportol hozzáteszem. Szóval te ezek alapján elég messze lehetsz a kövértől.
Meg kell tanulnod az önértékelésedet nem a külvilágtól kapott visszajelzésekre alapozni. Bármit mond a nővéred gondolj sokszor a jó tulajdonságaidra.
És lenne még valami, bár ez ellentmond az előbbi mondandómnak: kérdezd meg barátnőidet, anyukádat szerintük "dagadt" vagy-e illetve "nagy-e a segged".
Magánvélemény: Mégis hogy jön ő ahhoz, hogy csak így beletiporjon az énképedbe? Mit tett le ő az asztalra, hogy adni lehessen a szavára? Hát basszus a testvéred, miért nem szeret téged?
Szoktatok közös programokat csinálni?
13/14 A kérdező kommentje:
utolso 2 nagyon köszönöm.:) nem is akarok fogyni ha neki nem tetszik sz*rok rá.:) utolsoo énsem értem miért csinálja ezt egyébként nemszoktunk.:) ha valahova közösen megyünk a családdal akkor ö kölön megy mert nemszeret velem/velünk mutatkozni..-.- tul nagy az egoja..
2014. aug. 11. 16:28
14/14 anonim válasza:
Nézd levegőnek, hátha észreveszi magát, vagy csak ráun. Egyébkén ha valaki mindig másokat piszkál, az 99%-ban arra utal, hogy saját magával van problémája, és azt próbálja kompenzálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!