Huszonévesek! Hogyan telnek a mindennapjaitok?
Tanultok még? Vagy dolgoztok?
Mit csináltok hétközben? És hétvégente? Párkapcsolatban vagytok? Mikor találkoztok a párotokkal?
Szüleitekkel milyen a viszony? Beleszólnak a dolgaitokba?
24 éves vagyok, májusban mentem férjhez 7 év után. Egy helyen dolgozunk,minden héten hétfőtől- péntekig 8 órában( túlórában 10 órát, ha hétköznap nincs túlóra ,de akciós a hét akkor ritkán szombaton)
Munka után itthoni teendők aztán pihi.
Minden hétvégén az épülő házunknál segédkezünk nagybátyámnak , mi 3-man húzzuk fel az egészet, február óta, nagymamám hátsó telkére, leválasztva.
Szeptemberben költözhető, hitelmentes.
Utána valószínű hétvégén is pihi lesz, vagy program.
Szüleim nem szólnak bele semmibe, főleg hogy nagyrészt nagymamám nevelt, de ő se, inkább segédkezik az elképzeléseinknél.
Én 21 vagyok, és dolgozom lassan 1 éve, szülőkkel lakom még.
Eléggé beleszólósak még, de lassan szeretnék költözni, bár tudom nem tetszene nekik. 2 éves kapcsolatom van egyébként.
:)
26 vagyok es dolgozok, a szuleim lakasaban elek sajnos egyedul mert tavaly egy balesetben meghaltak (a kapcsolatunk jo volt foleg anyuval)
Parom nincs baratok is kevesen. Egyedul szoktam moziba jarni vagy a kutyammal setalni.
20 éves vagyok, nemrég kaptam meg a levelet, hogy felvettek az egyetemre. Emiatt boldog vagyok. Mivel kimerültem az érettségiben, sokat pihenek, de aktívan, sokat olvasok, rajzolok, filmeket nézek, és segítek anyukámnak pl főzés, takarítás, stb. Ma szépen kitakarítottam a fürdőszobát.
Párom még nincs, nagyon szeretnék egyet, aki önmaga, de egyetemig megvagyok szinglin is.
A szüleimmel jó a viszony, büszkék rám, hagyják, hogy azt csináljam, amit szeretek, de szerencsére mindig tudatják velem, ha helytelen úton járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!