Ki az a luckeY? A tesóm beszélt, hogy valami videós? Vagy micsoda vagy ki ő?
https://www.youtube.com/channel/UCHbr22qQUB5Lz3N8jqwHeRw
Ő az, de nem tudom miért nem lehetett rákeresni youtubeon vagy googleön.
Hát véleményem szerint leginkább a kommersz virtuális média áldozata... Több videóját megnéztem puszta kiváncsiságból, és úgy gondolom, hogy intelligens gyerek, csak nem látja a fától az erdőt... Reklámoz nyíltan közösségi oldalakat, zenekarokat, gyorséttermi üzletláncokat...stb. tapasztalván azt, hogy ilyenektől, továbbá számítógépes játékok rögzített végigjátszásától folyamatosan növekszik az oldalára feliratkozók számossága... Úgy vettem észre, hogy ez a legfőbb tápláló forrása az egójának, ami mérete miatt akadályozza abban, hogy észrevegye - a támogatói érdekét 85%-ban az anyagi haszonnal egyértelmű kapcsolatban álló "ingyenreklám" határozza meg leginkább... Egyébként ez az egész "vlogger" cucc kedvez a leginkább azon bizonyos videómegosztó oldalnak, nem véletlenül küld falra akasztható "kitüntetéseket" egy bizonyos mennyiségü feliratkozó után a gyerekeknek...
Ez az én szuverén véleményem, én így látom a dolgokat... Nekem éveket kellett várnom a legprimitívebb op.rendszerű gépre anno...
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!