Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Face-n kaptam egy üzenetet ",...

Face-n kaptam egy üzenetet ", , nevem, , a videós" Megnéztem, vírusirtót kikapcsoltam, hogy megnézhessem. Ez hiba volt. Egyből elkezdte küldeni az ismerőseimnek az üzeneteket. Hoygan lehetne ezt eltávolítani?

Figyelt kérdés

EZt a "videós"-dolgot. Már face letiltotta, de még mindig küldi a :/ jeleket, ami rendkívül kellemetlen.

Már próbáltam 2x AVG-vel hátha, még le is töröltem Google Chrome-ban a felhasználó fiókomat, de 2napra rá megint küldözgeti.

2014. júl. 29. 10:04
 1/7 anonim ***** válasza:
sütiket is ?
2014. júl. 29. 10:11
 2/7 legly ***** válasza:
50%

Ez a vírus a gépeden van, egy weboldalt nem lehet megfertőzni, kivéve ha bővítmény.....

Nézd meg a bővítményeket, ha valami gyanúsat látsz töröld ki.

Az AVG-t kapcsold be, adj neki egy frissítést, és teljes víruskeresésre szánd el magadat, valamit töltsd le az ingyenes verziót erről az oldalról és telepítés után ezt is futtatsd. Íme az oldal: [link]

Üdvözlettel

Legly

2014. júl. 29. 10:12
 3/7 A kérdező kommentje:
Amikor rámegyek a beállításoknál a bővítményekre, hogy megnézzem mik vannak, azonnal bezárja az ablakot.
2014. júl. 29. 10:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Távolítsd el a fiókodból a káros alkalmazásokat :

[link]

2014. júl. 29. 11:27
 5/7 anonim ***** válasza:

-még a vírusirtót is kikapcsoltam, hogy megnézhessem

gondolom jelzett, vagy blokkolt, hogy: neeee nééézd meeeeg!!! De te azért is megnézed...a kíváncsiságod okozta a veszted, remélem tanultál belőle.

Ha semmiképp nem boldogulsz a vírus eltávolításával, marad a merevlemez formázás és Windows újratelepítés. Előtte persze mentsd le azokat a dolgokat amiket szeretnél megtartani

2014. júl. 29. 11:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Tanultam belőle az biztos, 1. és utolsó ilyen kíváncsiság volt xd És kösz a válaszokat!
2014. júl. 29. 11:50
 7/7 anonim válasza:
Avast Free új kiegészítője a böngésző takarítő megkeresi és el is távolítja azokat. Ha már az avastot telepítetted akkor egy teljes vizsgálatot is futtathatsz
2014. dec. 23. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!