Face-n kaptam egy üzenetet ", , nevem, , a videós" Megnéztem, vírusirtót kikapcsoltam, hogy megnézhessem. Ez hiba volt. Egyből elkezdte küldeni az ismerőseimnek az üzeneteket. Hoygan lehetne ezt eltávolítani?
EZt a "videós"-dolgot. Már face letiltotta, de még mindig küldi a :/ jeleket, ami rendkívül kellemetlen.
Már próbáltam 2x AVG-vel hátha, még le is töröltem Google Chrome-ban a felhasználó fiókomat, de 2napra rá megint küldözgeti.
Ez a vírus a gépeden van, egy weboldalt nem lehet megfertőzni, kivéve ha bővítmény.....
Nézd meg a bővítményeket, ha valami gyanúsat látsz töröld ki.
Az AVG-t kapcsold be, adj neki egy frissítést, és teljes víruskeresésre szánd el magadat, valamit töltsd le az ingyenes verziót erről az oldalról és telepítés után ezt is futtatsd. Íme az oldal: [link]
Üdvözlettel
Legly
Távolítsd el a fiókodból a káros alkalmazásokat :
-még a vírusirtót is kikapcsoltam, hogy megnézhessem
gondolom jelzett, vagy blokkolt, hogy: neeee nééézd meeeeg!!! De te azért is megnézed...a kíváncsiságod okozta a veszted, remélem tanultál belőle.
Ha semmiképp nem boldogulsz a vírus eltávolításával, marad a merevlemez formázás és Windows újratelepítés. Előtte persze mentsd le azokat a dolgokat amiket szeretnél megtartani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!