Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van olyan szokásod, amit...

Van olyan szokásod, amit titkolsz?

Figyelt kérdés
Én csípem magam. Egyszerűen hülyét kapok, ha nem csipkedhetem szét a lábamat, és bár elvileg titkolom, sokaknak feltűnik...
2014. júl. 29. 23:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
57%

En ha lusta vagyok kimenni a wc-be akkor a mosdoba pisilek.

Ha felveszek egy ruhat, elötte mindig megszagolom.

Ha valamit megeszek, azt is megszagolom elötte.

Borotvalom a fanszörömet, s#ggszörömet.

Maszti nelkul nem tudok elaludni 16/f

2014. júl. 30. 00:45
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
Na ahhoz sok sikert ha borotválod a segged, úgy meg fog rajta erősödni hogy a szar bele fog ragadni a végén kb.
2014. júl. 30. 00:46
 13/24 anonim ***** válasza:
64%
Az a tény, hogy a borotválástól erősödik a szőr, az még mindig egy nem bizonyított tény...
2014. júl. 30. 00:51
 14/24 anonim ***** válasza:
Ezt jól megmondtad.
2014. júl. 30. 00:53
 15/24 anonim ***** válasza:

Nem erősödik tőle egyáltalán.

Amikor nő vissza,akkor érződik erősebbnek,mivel nem elég hosszúak a szőrszálak,és ezért merevebbek oldalirányban.

A borosta is addig szúr,amíg pici.

2014. júl. 30. 00:57
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is szeretem nyomkodni a pattanásaimat vagy a helyüket, már azt is megpróbálom kinyomni, ami alig látszik. Persze, akkor csak még vörösebb lesz, de már eléggé látszik és csúnya, szégyellem szóval kezelem és próbálok rólaleszokni, de elég nehéz. Este szeretek úgy elaludni, hogy simogatom, "ölelgetem" magam, de ez nem feltétlenül maszti. Szeretem fogdozni a cicimet csak úgy. Néha rákeresek a neten ilyen "okos" írásokra, cikkekre (nem feltétlenül tudományos) és felolvasom magamban mintha én írtam volna és mintha előadnám az embereknek, de egyéb izgalmas szituációkat is szeretek eljátszani fejben, hogy mondjuk katona vagyok. Szeretek úgy tenni mintha valami nagyon okos, fontos ember lennék. Van, hogy sokáig ücsörgökegy helyben és ilyeneken gondolkodom, képzelgek.

Szeretek vakargatni dolgokat és utána kipiszkálni a körmöm alól.

2014. júl. 30. 01:01
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

- A pattanásaimat és a mitesszereimet én is szoktam nyomkodni, egyszerűen nem bírom ki.

- Amikor szingli vagyok, mindig összehúzom magam alvásnál, mintha mellettem feküdne egy lány.

- Szeretek néha plüssállatokkal aludni, pedig már felnőtt pasi vagyok. :D

- Néha amikor senki sem lát, szeretek egyedül a szobában táncolni.

2014. júl. 30. 01:14
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

ez a kérdés nagyon tetszik és a válaszok is :) utolsó te pedig nagyon cuki vagy :D

Én a hajamat szoktam piszkálni bevenni a számba amikor nem látják meg néha huzogatni

Amikor nincs nálam zsepi vagy valami és fikázok belekenem néha az ágy aljába vagy valaminek az aljába ami közel van

19/L

2014. júl. 30. 02:26
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Na egyszer és... eloszlatom a rejtélyt, mielőtt leborotválod a szőrt különböző hosszúságú szálak vannak rövidebbek és hosszabbak így ritkásabbnak tűnik, de utána egyenletes hosszúságúak lesznek és együtt sűrűbbnek tűnnek. De ez csak az első alkalom után van így aztán tökmindegy. (amúgy a rossz szokásom, hogy kézzel tépkedem a szőröm)
2014. júl. 30. 02:33
 20/24 anonim ***** válasza:
#15 tény, hogy borotválástól nem erősödik a szőr, és ez be is van bizonyítva.
2014. júl. 30. 04:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!