Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lehet valaki ennyire o*toba?

Lehet valaki ennyire o*toba?

Figyelt kérdés

légyszi olvassátok el ezt a vitát:

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..

aztán írt egy levelet is:

Az üzenet küldője: Nyaldmegb+

Az üzenet címzettje: lpatrikl

Az elküldés időpontja: ma 11:12

Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Alvásból ébredtem riadtan, hogy nem veszem a levegőt. Most vörös folt van a nyakamon 5ft-os nagyságú. Mintha égés lenne. Véletlen ugye?

"Várom a válaszod."

Az üzenet témája: Szánalom

Az üzenet szövege: Ember,figyelj!Szép lassan (és hosszan) elmagyarázom neked a dolgokat,hogy megértesd.Ez az oldal arra való hogy a feltett kérdésekre minden ember kinyilvánítsa a SAJÁT véleményét.Ő is ezt tette,és te is.FOGD FEL HOGY ÉN NEM Ő VAGYOK MERT AZT SE TUDOM HOGY KI Ő!Újraregisztrált??? Szerinted bárki pazarolná rád az idejét?????? Könyörgöm 624191 regisztrált tag van+még a (naponta) 370000 látogató!Használd már egy kicsit az agyadat!Vagy tényleg ennyire buta vagy?Mert az intelligenciaszinted egy párnájét súrolj körübelül..Nagyon nagyon buta ember vagy.Fogadok hogy egy 13-14 éves kis sz*ros vagy,aki durcizik amiatt hogy nem neki lett igaza,és valaki megmondta neki hogy mit gondol..Nagyon szánalmas..És igen,szerintem h*lye vagy.Még írni sem tudsz,ráadásul még dühkezelési problémád is van..Ja és mégvalami..MI A FA**NAK NEM IROD NEKI PRIVÁTBA HA GONDOD VAN VELE/VÉLEMÉNYÉVEL??

Miért kell a kérdéshez irogati és "veszekedni"??? És ebbe az a legszebb hogy nem Ő,hanem te jössz ki belőle sz*rul..MINDENKI TÉGED NÉZ H*LYÉNEK! Gondolkozz el magadon,és ennyi "intelligenciával" szerintem ne ülj géphez,pláne nem tanácsot osztani ;)

nem magamat akarom igazolni, csak nehéz elhinni hogy ilyen o*toba emberek léteznek. Azt hiszi hogy ilyen hibákkal nem veszem észre hogy csak újraregisztrált??

2014. júl. 27. 14:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
57%
Senkit sem érdekel:D
2014. júl. 27. 14:36
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Az sem érdekel senkit :)
2014. júl. 27. 14:41
 3/12 anonim ***** válasza:
Az ezotéria szóig olvastam, utána a kutya se kíváncsi rá.
2014. júl. 27. 14:52
 4/12 A kérdező kommentje:
Aem az ezotéria a lényeg. A második válasz után orvostudományi vitába megy át.
2014. júl. 27. 14:53
 5/12 anonim ***** válasza:
8%
Én is az ezotéria szóig olvastam aztán ennyi elég is. Az ezotéria topikot kerülni kell, mert ott az emberiség söpredéke van csak.
2014. júl. 27. 15:08
 6/12 A kérdező kommentje:
Nekem személy szerint nincs bajom az ezotériával, de nem is hiszek benne. Engem csak az zavar hogy semmi tudás nélkül nézik h*lyének a másikat.
2014. júl. 27. 15:18
 7/12 anonim ***** válasza:
Istenem...! Az élet naaaagy problémái. :)
2014. júl. 27. 15:53
 8/12 anonim ***** válasza:
Az elején folyamatosan azt gondoltam, hogy neked van igazad, egészen addig, amíg ö már leszállt a témáról, (legalábbis nyilvánosan), és csak te akartad folytatni a veszekedést. Én igazából ezért nem szeretek ott választ írni, mert még egy igenböl is veszekedés lehet.
2014. júl. 27. 16:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Én nem is értem ezt az egészet. Valaki elküldte neked a saját kérdésed?
2014. júl. 27. 16:09
 10/12 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti.

Nem szállt le a témáról, az utolsó válaszokat egyszerre ítram.

Utolsó!

Mi????

2014. júl. 27. 16:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!