Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lehet valaki ennyire o*toba?

Lehet valaki ennyire o*toba?

Figyelt kérdés

légyszi olvassátok el ezt a vitát:

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..

aztán írt egy levelet is:

Az üzenet küldője: Nyaldmegb+

Az üzenet címzettje: lpatrikl

Az elküldés időpontja: ma 11:12

Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Alvásból ébredtem riadtan, hogy nem veszem a levegőt. Most vörös folt van a nyakamon 5ft-os nagyságú. Mintha égés lenne. Véletlen ugye?

"Várom a válaszod."

Az üzenet témája: Szánalom

Az üzenet szövege: Ember,figyelj!Szép lassan (és hosszan) elmagyarázom neked a dolgokat,hogy megértesd.Ez az oldal arra való hogy a feltett kérdésekre minden ember kinyilvánítsa a SAJÁT véleményét.Ő is ezt tette,és te is.FOGD FEL HOGY ÉN NEM Ő VAGYOK MERT AZT SE TUDOM HOGY KI Ő!Újraregisztrált??? Szerinted bárki pazarolná rád az idejét?????? Könyörgöm 624191 regisztrált tag van+még a (naponta) 370000 látogató!Használd már egy kicsit az agyadat!Vagy tényleg ennyire buta vagy?Mert az intelligenciaszinted egy párnájét súrolj körübelül..Nagyon nagyon buta ember vagy.Fogadok hogy egy 13-14 éves kis sz*ros vagy,aki durcizik amiatt hogy nem neki lett igaza,és valaki megmondta neki hogy mit gondol..Nagyon szánalmas..És igen,szerintem h*lye vagy.Még írni sem tudsz,ráadásul még dühkezelési problémád is van..Ja és mégvalami..MI A FA**NAK NEM IROD NEKI PRIVÁTBA HA GONDOD VAN VELE/VÉLEMÉNYÉVEL??

Miért kell a kérdéshez irogati és "veszekedni"??? És ebbe az a legszebb hogy nem Ő,hanem te jössz ki belőle sz*rul..MINDENKI TÉGED NÉZ H*LYÉNEK! Gondolkozz el magadon,és ennyi "intelligenciával" szerintem ne ülj géphez,pláne nem tanácsot osztani ;)

nem magamat akarom igazolni, csak nehéz elhinni hogy ilyen o*toba emberek léteznek. Azt hiszi hogy ilyen hibákkal nem veszem észre hogy csak újraregisztrált??

2014. júl. 27. 14:29
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Valaki írt egy kérdést. Én adtam rá egy megalapozott választ. Erre egy másik válaszadó semmi tudás nélkül engem állít be hülyének. Reagáltam a válaszára, érvekkel támasztottam alá. Erre ő hajtja tovább a hülyeséget, és azt mondja, hogy állatorvos. Belinkeltem egy az evvel a betegséggel foglalkozó oldalt, erre ő csak ködösít, és hülyének titulál. Érkezik egy válasz, ami engem igazol, erre reagálok. Az "állatorvos" csinál egy másik accountot, és avval mocskolódik. Itt elegem lett ès elkezdtem én is olyan hangnemben beszélni mint ő. Kiakad, és hogy ne röhögjenek rajta nyilvánosan, privátban folytatja a mocskolódást. Engem csak az zavar, hogy hülyènek néz.
2014. júl. 27. 16:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Szegény kutya. :(
2014. júl. 27. 19:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!