Mit tegyek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Van egy fiú,akivel már évek óta jó barátok vagyunk.Nem is lenne semmi baj,nagyon jól elvagyunk,szeretek vele beszélgetni.De szerintem ő többet akar barátságnál.Először nekem is tetszett,de nagyon nyomul,és már kezd tönkremenni a barátságunk,és az egész olyan kínos,már nem tudok vele olyan jól beszélgetni.Megfogta a kezemet,én ettől nagyon kínosan éreztem magam,és elengedtem a kezét.Minig célozgat rá,hogy öleljem meg.A fő gond az,hogy 12 éves lány vagyok,ő meg 15 éves fiú!Neki még nem volt barátnője,nekem már volt barátom,de az nem volt komoly.Véleményem szerint nagyon furcsa,hogy pont rám nyomul,és még elég nagy a korkülönbség,és én azt,hogy megölel,már-már undorítónak tartom.Szerintem túl idős hozzám.Hogy másszak ki ebből a dologból?2014. júl. 26. 09:39
1/3 anonim válasza:
Mondd el neki ezt, amit most ide leírtál. Ez őszinte, egyenes, nincs benne ferdítés, semmi. Ez a legegyszerűbb megoldás és a legjobb is.
2/3 anonim válasza:
Mondd meg neki őszintén azt, amit itt most leírtál. Nem kellenek ügyes cselek, nem kell mellébeszélés. Az őszinteség a legjobb. Persze nem durván, inkább finoman. Ám ha elsőre nem is, később van esély rá, hogy értékelni fogja az őszinteségedet.
14/L
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2014. júl. 28. 08:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!