Szerintetek erdemes manapsag tanulni?
Figyelt kérdés
En egyre inkabb ugy erzem hogy nem hiaba tanultam jol lehetetlen munkat talalni olyat ami esetleg evekig tart meg lehetetlen. Annyira bosszanto hogy mindenhova protekcio alapjan kerulnek be az emberek sokszor olyanok akik nem is ertenek az adott munkahoz de megis biztos helyuk van. Raadasul mar nagyobb varosokban is ez a helyzet.2014. júl. 21. 14:27
2/9 anonim válasza:
Szerintem előbb-utóbb, de lesz haszna annak, ha valaki tanult.
3/9 anonim válasza:
attól függ mit. 2 nyelvet, programozást, gépészmérnökséget igen. minden más kuka kategória, mert melletted napi ezrek jelentkeznek a pozíciókra, ahová úgyis a csókosokat veszik fel.
4/9 anonim válasza:
Olyat tanulni keményen, amire nincs munka arra nem, de arra, amibe valószínű el lehet helyezkedni, nagyon is.
5/9 anonim válasza:
az ilyenek fognak először éhen halni, ha nem lesz kenyér a polcon reggel.
6/9 anonim válasza:
Teljes mértékben egyetértek az utolsóval.
7/9 anonim válasza:
Figyelj, ha nem tanulsz, akkor biztos nem lesz munkád. Ha tanulsz, akkor lesz sanszod arra, hogy legyen. Minél többet tanulsz, annál nagyobb.
Persze, ha hülye vagy, mint a föld, akkor is fogsz valamit csinálni, csak 60ezerért közmunkán.
8/9 anonim válasza:
nem kötelező elhinni amit írtam, csak mire rájönnek a fiatalok, hogy mégis nekem volt igazam, addigra már késő.
9/9 anonim válasza:
Szerintem mindig hosszúbb távon dőlnek el a dolgok. Lehet, hogy sokan úgy gondolják jelenleg, hogy felesleges.Ha nem tanulsz biztos nem lesz munkád, ezért kell tanulni, minél jobban, többet és nyelvet feltétlenül.Aztán bármit el kell vállalni és majd lesz lesz jobb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!