Szerintetek mit érdemes tanulni manapság?
Nem tudom eldönteni hogy mi lenne biztos megélhetési végzettség,legalábbis egy jó ideig biztos legyen.
Nyelvekkel(német-angol) semmi gondom 2 felsőfokú nyelvvizsga,közép érettségi. Matekból hülye vagyok. Valakinek esetleg valami ötlet?
18/L
Hát ha megvan német/angol, akkor a nyelvekből még marad max a spanyol amit érdemes tanulni - mert azt ugyebár szinte mindenhol használják, meg esetleg az orosz, ami elég kereslet manapság, de kb. ennyi, több mindent nyelvekből nem éri tanulni mert egyszerűen nem térül meg.
Manapság a legjobban keresett állások a következők: 1. Mérnök, 2 IT - azaz informatikus, 3. menedzsment (bár ez mit takar - én nem tudom.)
Én szeretek a gépekkel foglalkozni, tehát informatikusi pályát választom, ha okos vagy, menj mérnöknek, az jelenleg a legkeresettebb szakképzettség.
,,...ha okos vagy, menj mérnöknek, az jelenleg a legkeresettebb szakképzettség"
Leírta hogy hülye matekból, mérnöki pálya alapból kilőve...
Kérdező, én sem tudom milyen irányba lenne jó dolgozni, pedig egyetemen tanulok (de ez nem hiszem, hogy megfelelő lesz). Két felsőfokúval már irodákban el lehet helyezkedni, igaz nem olyan sok pénzért, de kapsz munkát.
Kedves első!
Gazdaságinformatika esetleg megtérülő lehet?
Kedves Második!
Mit tanulsz,ha kérdezhetem? Dolgoztam már irodán,de valahol kevés volt valahol pedig sok a végzettség emiatt nem jött össze.
szerintem megérné elmenned egy matektanárhoz és az alapoktól átvenni és gyakorolni
engem 9.ben és 10.ben is meg akartak húzni, mert mindig előzőnap kezdtem el tanulni aztán felzárkóztam és most mérnöki pályára készülök
egyébként az a nagyon húzós a pénzügyi-műszaki pályákon hogy kemény az analízis, és nem csak át kell csusszanni, hanem életed során fogod használni
egyébként orvosnak nem kell a matek. ott más a szórótárgy
Mindenhol van nehézség, mérnököknél a matek, orvosoknál az anatómia, latin stb. Ezzel az erővel marad a gumiszoba, mert ott nem érhet baj.
Nyelvérzéke az van, szóval elmehetnél tolmácsnak vagy idegenvezetőnek esetleg fordítónak. Hivatalos irat fordítása 5e nél kezdődik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!