Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért fényképezik magukat mindig?

Miért fényképezik magukat mindig?

Figyelt kérdés
Majdnem az összes lány osztálytársam mindig fényképezgeti magát, (hajvasalás közben, a tükörben stb… )és szinte az összes képén ki van festve. Lehet, hogy én vagyok a hülye, de szerintem semmi értelme sincs. Vagy van? Ez normális? Miért jó? 12/L

2014. júl. 18. 16:51
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Mert ezt látták a nagyoktól, ez a "menő". Igazad van, tényleg nincs sok értelme.
2014. júl. 18. 16:56
 2/10 anonim ***** válasza:
65%
Ez most a divat. Amúgy van egy selfie begetség is. Ami tényleg betegség. Orvoshoz is fordulnak vele...
2014. júl. 18. 16:57
 3/10 anonim ***** válasza:
Kamaszodnak. A kamaszkornak az a lényege, hogy a gyerekek keresik az identitásukat, önálló, értékes személyiségekké szeretnének válni, elfogadásra vágynak. Ezek a lányok, akikről beszélsz ezt úgy próbálják elérni, hogy saját magukról készítenek fényképeket, és mutogatják őket másoknak, pozitív visszajelzéseket várva.
2014. júl. 18. 17:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Orvoshoz? Ez már durva…
2014. júl. 18. 17:12
 5/10 anonim ***** válasza:
A facebook nevű betegséget is elismerhetnék már...
2014. júl. 18. 17:21
 6/10 anonim ***** válasza:
Az egy hoax volt édeseim :D
2014. júl. 18. 17:47
 7/10 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Hát ööööö..... Mi a véleményetek? :D

2014. júl. 28. 10:16
 8/10 A kérdező kommentje:
NEM ÉN VAGYOK RAJTUK! az osztálytársaim!
2014. júl. 28. 10:26
 9/10 anonim ***** válasza:
A fekete-fehérek még egész ízlésesek lennének, ha a kislány normálisan, természetesen pózolna, nem úgy, mintha egy huszonéves modellt akarna kiparodizálni.
2014. júl. 28. 14:23
 10/10 anonim válasza:
13 éves vagyok. egy szelfi sincs a telefonomon. mert pár mocsok összetörte az önbizalmam. inkább annak kell örülni ami van, ők legalább tudják magukról hogy szépek. de ha minden kép szelfi akkor az szerintem elég beteges, vagy az egojuk az egeket verdesi
2016. okt. 26. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!