Ha kisgyerekesekkel találkoztok és várják, hogy gügyögjetek neki akkor ezt, hogy kezelitek?
Figyelt kérdés
Egyre több volt osztálytársamnak van gyereke, előbb utóbb össze fogok futni velük, mert ez egy kisváros. Én nem tudok gügyögni, meg dícsérgetni, meg amúgy is utálom a gyerekeket.
Mit csináljak, köszönjek, hogy sziasztok, aztán menjek tovább?
2014. júl. 15. 19:32
11/13 anonim válasza:
Én nem szeretem a gyerekeket, konkrétan velük nincs is sok bajom, csak nem tartom őket aranyosnak és nem foglalkoztatnak, inkább a felnőttekkel van bajom, akik gyerek láttán kifordulnak önmagukból... Nálunk a családban most születtek nem rég gyerekek, én nem foglalkozok velük, beengedem őket a házba, köszönök, rá mosolygok és ennyi. Nem dicsérem meg meg nem kérdezek/beszélek róla, nem játszom vele mert nem akarok én senkit sem átverni és magamnak sem esne jól. Szerintem neked sem kell megjátszanod magad, amit leírtál az pont jó lesz. Azért az osztálytársaiddal még beszélhetsz, bár nálunk is mindenki "meghülyült" a gyerek után, kezdeményezhettem beszélgetést az időjárásról, munkáról, hobbiról a vége az lett, hogy unott arccal, erőltetett mosollyal hallgattam a "jobbnál jobb" baba/kisgyerek sztorikat. Sokak szeretik meg minden és elhiszem, hogy ő most boldog, de nem érzem, hogy közöm van hozzá és nem érdekel. Tudom, hogy ez sokak szerint elítélendő, de ez van...
12/13 anonim válasza:
Szerintem szard le őket. Utálod a gyerekeket, ennyi. Nincsen ebben semmi. Köszönsz és viszontlátásra. Én még senki babájával-gyerekével nem makogtam, nem érdekelnek.
13/13 anonim válasza:
gügyög >> "Becézve beszél felnőtt, főleg kisgyerekhez, ezt (1) utánzó vagy erre emlékeztető kényeskedő, érzelmes módon kiejtve a szavakat."
Hát biztos nem csinálok ilyesmit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!