Hosszabb kapcsolatban elok. Ti milyen gyakran talalkoztok barataitokkal?
En 16 eve kapcsolatban elek. Es ugy hianyoznak a barataim! Valahogyan nem tudjuk osszehozni "ugy, mint regen.", amikor is még nem voltunk komoly kapcsolatban. A gyerekek is mas-mas eletkorban vannak. 1-2 baratom mar valason is tul van. A felesegek meg kepesek 1 uveg colan osszeveszni.
Regebben szinte minden hetvegen egyutt voltunk. Akkor a heti dolgokat beszeltuk meg. Hogy kivel mi tortent. Ma meg! Semmmi! Egy evben talakozunk 3-szor. Az is ilyen nyogvenyelos az asszonyok elott, hogy hogyan vannak a gyerekek, stb...?
Tudok mindegyikre szamitani teljes mertekben. Es ok is ram. Ezert is nevezem oket a barataimnak. De olyan keveset eluk meg kozosen a mindennapokbol!
Vagy csak el kellene fogadni, hogy idovel igy valtozunk es egyszeruen nincs ido ra. Nem tudom.
Nektek is valtozott?
40F
"egyszeruen nincs ido ra"
Arra van, amire akarod. Ha fontos, akkor talalsz ra modot. Kifogas mindig van.
Havonta jövünk össze valamelyikőnknél,szerencsére jól összeszoktak a párok is,így 8-asban elvagyunk,addig gyerekek nagyszülőnél.Nyaralni is szoktunk együtt,akkor gyerekek is jönnek,de tavaly pl csak felnőttek vizitúrázni mentünk 3 napra.
A csapatból 2 pár az én,1 pár a feleségem régi barátja,10 év alatt közös barátságok lettek.
Persze sokan lemaradoztak,de ilyen az élet.
Akarni kell csupán.
Nekem két jó barátnőm van. Az egyik közel lakik, de reggeltől estig dolgozik, a másik meg tőlünk 70 km-re. Jó, ha kéthavonta össze tudunk jönni.
Ráadásul a mi gyerekeink egykorúak, ők is nagyon hiányolják a többieket.
Csak egy kocsink van, a párom is sokáig dolgozik.
Ez van.
3. vagyok
Csak akarni kell...
Akkor én járjak két kicsi gyerekkel busszal, BKV-val BP-re és látogassam a másik barátnőmet este 8 után, szintén busszal. Mert csak akarni kell...
"Akkor én járjak két kicsi gyerekkel busszal, BKV-val BP-re és látogassam a másik barátnőmet este 8 után, szintén busszal. "
Miert kellene este 8 utan???? Amugy nem ertem mi a problema a BKV-val, millio ember letezik es el boldogan kocsi nelkul....
Az egyik barátnőm estig dolgozik, azért este 8.
A BKV-val és a busszal sincs semmi bajom. De Te utaztál távolsági buszon 1,5 órát, majd BKV-ztál fene tudja mennyit egy 1 évessel és egy 5 évessel?
4 éve vagyunk együtt, és mind a mai napig szeretném látni, amikor csak lehet, így ha csak nem vagyunk másik városban a munkánk miatt, minden nap találkozunk.
24/L
Nálunk ez úgy alakult, hogy ha találkozunk a barátokkal, akkor mindenki hozza a párját is, úgyhogy ilyen gondunk nincs. Szerencsére nagyon jó kis társaság, általában szétröhögjük magunkat ilyen bulik alkalmával, nagyon szuperek. :)
Ha hiányzik a baráti társaság, szervezd meg a találkozókat. Lehet, hogy hetente nem tudjátok megoldani, de ha a többieknek is hiányoznak a közös beszélgetések, akkor szerintem össze lehet egyeztetni, hogy valamivel többször tudjatok találkozni.
Sajna nekem eltűntek a barátaim az évek alatt,pedig szívesen találkoznék néha velük :)
A férjemnek 1-2 haverja van,de nagyon ritkán tölti velük az idejét,mert sajnos más városban laknak mint mi.
Szerintem ez nem jó,többet kéne barátkozni,és tartani kellene a meglévőkkel is kapcsolatot,én nem nyugszom bele ebbe,és keresem a barátokat 35 évesen is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!