Akinek telik cigarettára, benzinre, sörre az kussoljon?
Panaszkodhat, hogy milyen keveset keres, de nincs benne ráció. Ha tudnád hány olyan ember van, vagy akár család, ahol állandóan megy a rinya, hogy ők ilyen csórók, amolyan szegények. És mégis mindig fut a fentebb említettekre. Én is ismerek ilyeneket. Ahol csak a panaszkodás megy, vagy rosszabb: a gyereknek nincs rendes ruhája, nem tudnak normálisan enni adni neki és úgy ellátni ahogy kéne. Nincs víz, villany. De bezzeg a szülő terpeszkedik. És csak hogy ne a családokat említsem. Egyedülálló személyek: rinya, rossz az élet, semmire nem futja, ilyen-amolyan tartozás, soha nem tud elmenni sehova. De az isten a k**** a*****! Kocsival jár mindenhova, de ha az nincs is neki, a drága cigire meg piára futja! Az én családom átlagon aluli anyagi helyzetben áll egy kicsivel. Bár nem alkoholizálnak, de ha tudnád mennyi pénz folyik ki cigire meg benzinre havonta! Mégis mindig panaszkodnak a pénz miatt, visszafogásra viszont nem is gondolnak.
Persze ez most nem támadás volt, senki ne durcizzon, csak bemutattam a szélsőséget.
Ma elmondtam a véleményem ezekről és most utálnak a munkatársaim.
Munkatársaim 85%-a cigizik napi 1 doboz az havi 30.000ft
2km-ről is autóval jár dologzni ahi 10.000ft és van aki azt mondta hogy ő még havi 10-15k elkocsikázik passzióból
este sör nem csak kivételes estekben mint pl VB miatt.
Fűnyíráshoz autómosás csak mert péntek este van vasárnapi ebéd ez mind mind indok nekik a sörözésre és pálinkázásra ez havi 10.000ft kb
És napi téma hogy milyen keveset keresnek mennyire le vannak terhelve legalább 30.40K val több pénzt érdemelnének. Mert abból már jobban kijönnének a gyereknek is új cipő kell a fürdőszobát is fel kellene újítani és nyaralni is évek óta nem volták.
Ideális esetben minden igényét kielégíthetné az ember a pénzzel,
Ami tudott,-a csillagos ég!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!