Elektromos cigarettára való átállás?
Csak ajánlani tudom, le lehet vele szokni nagyon könnyen és ne hiddj a média téves állításainak.
Sokkal könnyebb, mint bármi mással, hidd el. Igaz az elején drága hobbinak tűnhet, de ha veszel egy normálisat 10-20eFt környékén pénztárcától függően, akkor hamar megtérül. A liquid viszonylag olcsó és sokra elég (1 doboz ciginél).
Ha írsz egy árkeretet szívesen segítek a választásban.
Kezdésnek neked nikotionos liquidet kell venned (külföldről - itthon betiltották, de ne ilyedj meg sok megbízható bolt van és a szállítás se drága.). Aztán majd fokozatosa n kevesebbet igényel a szervezeted, persze azért itt is kell egy kis akaraterő és durván fél év alatt eljutsz a nikotin mentesig, onnantól meg már csak nagyon kicsit káros és akár az íze kedvért meg is tarthatod...
én 13 évig bagóztam, majd már 2 éve nem, mikor találkoztam az e cigivel, nagyon megtetszett, hogy végre újra fújhatok valamivel karikát, igaz èn mentes liquiddel szívom, és azt is csak ízlelgetem, a tüdõmre eszemben nincs leszívni, de szerintem hülyeség azok állítása, akik azt mondják, hogy nem lehet leszokni vele, vagy, hogy elõsegíti a fiatalok rászokását...
Elõször is igen kellemes ízû liquidek vannak, a szobád se füst szagú lesz, hanem pl gyümölcsös...
Ha nagyon rákapsz, úgyis 20-30-40 cm-s mod-os, mibdenféle csereberélhetõ porlasztós 0.25-1kg os készülékekkel fogsz mászkálni aminek maga a rituáléja sem hasonlít picit sem a dohányzáséra...
Székesfehérváron pl találkozót is szervezget néhány srác kb havonta, ahol egy kocsmában egyre több ecigis gyûlik össze telegõzölve a helyet, az analógot szívókat meg közben majd megeszi a fene...
Akkumulátor:
eGo Spinner 1300mAh -> 6.842Ft
Kazán:
Halmizer Evolution 1.8 Ohm -> 1.442Ft
emellé vegyél több darab belsőt: kb. 2 hetente kell cserélni:
Vision Halmizer Evolution Dual Coil 1.8 Ohm kazán -> 342Ft/db
vagy
Vivi Nova v2 by Vision 2.4 Ohm -> 2.142Ft
mellé:
Mini/Vivi Nova kazán 1.8 Ohm -> 742Ft
Ha az előbbit veszel akkor ezt a menet takarót ajánlom:
eGo menettakaró "David" stainless -> 342Ft
Ha az utóbbit (Vivi Nova), akkor nagyobb kell:
eGo menettakaró "Goliath" stainless -> 442Ft
Még kell eliquid, ez lehet ízlés szerint, de javasolnám a dohányos ízeket első körben:
Maximum Smoke Tobacco Road
Maximum Smoke USA Mix
Maximum Smoke Tobacco 555
Maximum Smoke RY4
De ha bemész a vape42-höz, az eladó tud segíteni. Olcsó, megbízható és talán a legjobb bolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!