Az alkoholra mikor tesznek olyan figyelmeztető képeket és feliratokat, mint a cigarettára?
Figyelt kérdés
Szerintem ugyanolyan káros, főleg ha valaki mértéktelenül fogyasztja, ráadásul családjogi szempontból sokkal többet árt egy alkoholista apa/férj mint egy dohányos.
Ennek ellenére az alkholnál semmi tiltás nincs, semmi figyelmeztető feliratok, elrettentő képek, sőt! Még reklámozzák is ezerrel.
Ez így szerintem nem igazán van egálban.
2013. dec. 26. 12:23
1/1 anonim válasza:
Ez tényleg jó kérdés, én se értem. Talán az lehet hogy alkalmi dohányosból jóval kevesebb van mint alkalmi ivóból. Bár ha jól emlékszem a sörökön rajta is van, de még a reklámoknál is hogy fogyassza felelősséggel. Ezzel le is tudják a dolgot. Vagy csak simán nem érdekli őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!