24 évesen mennyi eséllyel kaphatok szívinfarktust? Mik a korai figyelmeztető jelek?
Figyelt kérdés
Néha enyhén szokott fájni a mellkasom.2009. máj. 7. 23:07
1/5 anonim válasza:
Ne tüneteket less magadon, hanem sportolj, étkezz egészségesen, és élvezd az életet.
2/5 anonim válasza:
Sápadtság, halálfélelem(érzed hogy megfogsz halni), szorító mellkasi fájdalom. Zsibbadó jellegű fájdalom a szegycsont mögött ami kisugárzik a bal karba végig a kisujjba.
3/5 anonim válasza:
Nagyjából ennyi, nem tudom hogy élsz, sportolsz? Sok zsírosat szoktál enni? Magas a vérnyomásod? El vagy hízva?
4/5 A kérdező kommentje:
Kösz a választ!
Nem vagyok elhízott, mozogni is mozgok eleget. Korábban kerültem kapcsolatba olyan vegyszerrel, ami hajlamosít többekközt szív és érrendszeri problémákra, ezért kérdeztem.
2009. máj. 8. 15:19
5/5 anonim válasza:
Nagyon sok lelki problemanak lehet ez a tunete. Eleg sokaig en is allandoan azt ereztem hogy szivbeteg vagyok , persze minden vizsgalat racafolt erre, miota rendezodott az eletem es van egy gyonyoruszep kisfiam meg sem fordul ilyesmi a fejemben es persze semmilyen tunetem nincs. Nem hiszem hogy ilyen fiatalon szivrohamot kapnal, csakha nincs valamilyen veleszuletett rendellenesseged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!