Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért gyűlölitek a cigányokat?...

Miért gyűlölitek a cigányokat? Ezért mindig megszakad a szívem, tényleg. (bőven lent) 12/L

Figyelt kérdés
Tudom, hogy vannak a cigányok közt rosszak, de jók is könyörgöm. Magyarok is ILYENEK!Vannak köztük jók, s rosszak. Azt, hogy nem találkoztatok még egy jóval, tisztességessel, tiszta, becsületes cigánnyal, nehéz elhinni. Ha meg igaz, hogy nem találkoztál ilyennel, akkor sem kell elítélni MERT VAN! Itt vagyok én. Tizenkét éves vagyok és CIGÁNY. Nem vagyok fekete, a magyarokkal nagyon jóba vagyok. Néha elszégyellem, ha megkérdezik magyar vagyok-e?(Rajtam semmi cigány jel nem látszik!!!!!!) De bevallom, és akkor azt mondják Húha nem találkoztam még ilyen cigány származásúval mint te. Ez jól esik. Nem csak cigányok közt, magyarok közt is VAN rossz. A rossz romákról ne vegyetek tudomást. Mindig menjetek a jó úton, testvéreim. Kövessétek álmaitok, dolgozzatok és tanuljatok! (Csak írtam bátorítólag) Néhány cigány kicsit furán beszél, ezért is utálnak minket. Na és akkor mi van, ha egy kicsit furán beszél, és barna bőrű meg kendő van a fején? Nem baj. Ne a külsőt, a belsőt keresd. A szépség múlandó. A jóságot keresd minden cigányban, SŐT, minden emberbe. Válaszoljatok már nekem: Attól, még hogy a cigányok közt van rossz, miért kell az összeset elítélni? A magyarok közt tán nincs? Az írásomon, se a külsőmön nem látszik az, hogy cigány vagyok.(Mert drága márkás ruhákat viselek, nem rongyokat. Nem dicsekvésből. De édesanyám becsületre tanított. Ugyanis ő egy faluban nőtt fel, több mint kb. 9 testvérel.Mégis, hova jutott? Van munkája, drága ruhái ,fodrász stb.. Mégsincs elszállva magától. Senkin nem látszik a családomból, hogy cigány.Csak apámon mert ő szereti a cigány zenét hangosan hallgatni.Szóval.. Ennek ellenére anyám KITŰNŐ tanuló volt. Mindegy is, ezt csak megjegyeztem.)

#utálat #fajgyűlölés stb
2014. júl. 4. 11:47
1 2 3 4
 31/37 anonim válasza:

Én még nem találkoztam normális cigánnyal... Itt a cigányrészen csak az alja nép él, egyetlen normális talán van. Az egyik osztálytársam is cigány; rendesnek tűnik, de ha megpróbálsz vele hülyéskedni,és felidegesíted akkor felborítja a padot, neked vágja a széket.

A cigányok saját viselkedésüknek köszönhetik, hogy alja népnek tekintik őket!

2014. júl. 17. 03:31
 32/37 A kérdező kommentje:
Lehet idegbeteg a gyerek. De komolyan egyet értek. A sok rossz hazudós lopós cigány miatt alábecsülik a népet. Gratulálok ezeknek a romáknak. Bravo
2014. júl. 21. 18:34
 33/37 anonim válasza:
2014. aug. 8. 16:16
 34/37 A kérdező kommentje:
Az ilyennek halált kívánok! Nem csak cigányok közt, az összes gonosz, szívtelen és szemtelen embernek is! Most ideges lettem!-,-''
2014. aug. 9. 23:57
 35/37 A kérdező kommentje:
Már meg akarok halni ahogy olvasom a sok gyűlölködést! :(( Kiköltöztünk Mexikóba, itt MAGYARként ismernek és nem cigányként:(( Erdélybem a cigányok magyarnak mutatják magukat, van fent egy ilyen videó! Erdélyben vannak a tisztességes cigányok (mármint ott több van, jóóval több)
2014. aug. 18. 23:14
 36/37 anonim válasza:

Azért utáljuk őket mert az állam a mi pénzünkből eteti,itatja őket,dolgozni egy se dolgozik a mi pénzünkből élnek!

Hazugok,koszosak,mocskosak,egyedül vannak akkor kiabálnak,a fél utcát trágábbnál trágárabb szavakat mondanak mellesleg nem ide valóak ide azért jönnek mert jó a világ Indiában meg semmi sincsen,ha egy cigány kedvesnek tűnik nem,nem az egyik sem az,ezt csak meg játszák a verekedés,rombolás a vérükben van.

Akinek meg ezen megszakad a szíve az is cigány lehet!!!

Szaporodnak mint a patkányok,félelmetesek és nem tanulnak semmit!!!

Sz*rnak a világra lopnak és vasaznak szegények és büdösek

2014. szept. 27. 19:37
 37/37 anonim válasza:

Mellesleg nem tudnak megváltozni pl. megpróbálom veled:

Ne rongálj,tanulj,lécci ne bánts meg senkit,ne sértegessed,ne lopj,dolgozz,ne káromkodj,fürödj,moss fogat,moss hajat,füledet tisztícsd ki,ne legyél pofátlan és anyádéknak is tanítsd ezt meg meg az egész gázsicsaládnak -.-

2014. szept. 27. 19:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!