Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért gyűlölitek a cigányokat?...

Miért gyűlölitek a cigányokat? Ezért mindig megszakad a szívem, tényleg. (bőven lent) 12/L

Figyelt kérdés
Tudom, hogy vannak a cigányok közt rosszak, de jók is könyörgöm. Magyarok is ILYENEK!Vannak köztük jók, s rosszak. Azt, hogy nem találkoztatok még egy jóval, tisztességessel, tiszta, becsületes cigánnyal, nehéz elhinni. Ha meg igaz, hogy nem találkoztál ilyennel, akkor sem kell elítélni MERT VAN! Itt vagyok én. Tizenkét éves vagyok és CIGÁNY. Nem vagyok fekete, a magyarokkal nagyon jóba vagyok. Néha elszégyellem, ha megkérdezik magyar vagyok-e?(Rajtam semmi cigány jel nem látszik!!!!!!) De bevallom, és akkor azt mondják Húha nem találkoztam még ilyen cigány származásúval mint te. Ez jól esik. Nem csak cigányok közt, magyarok közt is VAN rossz. A rossz romákról ne vegyetek tudomást. Mindig menjetek a jó úton, testvéreim. Kövessétek álmaitok, dolgozzatok és tanuljatok! (Csak írtam bátorítólag) Néhány cigány kicsit furán beszél, ezért is utálnak minket. Na és akkor mi van, ha egy kicsit furán beszél, és barna bőrű meg kendő van a fején? Nem baj. Ne a külsőt, a belsőt keresd. A szépség múlandó. A jóságot keresd minden cigányban, SŐT, minden emberbe. Válaszoljatok már nekem: Attól, még hogy a cigányok közt van rossz, miért kell az összeset elítélni? A magyarok közt tán nincs? Az írásomon, se a külsőmön nem látszik az, hogy cigány vagyok.(Mert drága márkás ruhákat viselek, nem rongyokat. Nem dicsekvésből. De édesanyám becsületre tanított. Ugyanis ő egy faluban nőtt fel, több mint kb. 9 testvérel.Mégis, hova jutott? Van munkája, drága ruhái ,fodrász stb.. Mégsincs elszállva magától. Senkin nem látszik a családomból, hogy cigány.Csak apámon mert ő szereti a cigány zenét hangosan hallgatni.Szóval.. Ennek ellenére anyám KITŰNŐ tanuló volt. Mindegy is, ezt csak megjegyeztem.)

#utálat #fajgyűlölés stb
2014. júl. 4. 11:47
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Nagyon szépen fogalmazol, 12 éves korod ellenélre. Legyél olyan, mint anyukád, ne szálljon a fejedbe a gazdagság.
2014. júl. 5. 18:36
 22/37 anonim válasza:
Nem lehet bőrszín alapján ítélni, és ez primitív hozzáállás is egyben. Arckifejezés,viselkedés,és stílus alapján már talán lehet véleményt alkotni fejben. 18F
2014. júl. 5. 19:29
 23/37 anonim ***** válasza:

Kedves Kislány!

Ha minden cigánynak - vagy legalább is a nagyobb részüknek - ilyen lenne a mentalitása és a gondolkodása, mint a leírásod alapján Neked és a családodnak, egy jóérzésű embernek sem lenne semmi baja és negatív fogalma velük kapcsolatban.

A baj sajnos ott van, hogy a rossz romák vannak túlnyomó többségben, míg a rendes romák csak igen kevesen. És hát ez az oka annak, hogy az emberek már általánosítanak. De őket is meg lehet érteni, mert sajnos már annyi sérelmük, rossz tapasztalatuk van a sok rossz roma miatt, hogy utána egy rendes romában/romákban sem fognak ezért megbízni. Mert már félnek és óvatosak. Akkor is, ha egy jó romával futnak össze. Hisz nem ismerik, nem tudják mit is akar, és az előző sok rossz tapasztalat alapján azt fogják feltételezni, hogy valószínűleg ő is be fogja őket csapni vagy rosszat tesz nekik. Sajnos..

Tisztelet és megbecsülés minden normális, rendes cigánynak. Ők valóban nagyon nehéz helyzetben vannak a deviáns viselkedésű, primitív és bűnöző életmódú társaik miatt.

Írtad nagyon okosan:

"Mindig menjetek a jó úton, testvéreim. Kövessétek álmaitok, dolgozzatok és tanuljatok!"

Éljetek Ti is eszerint.

Neked is kívánom, hogy járj mindig a jó úton é valósítsd meg minden álmod! Sok sikert kívánok hozzá!

2014. júl. 5. 22:51
 24/37 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a jó válaszokat! :) Igen. Sajnos ezért utálják a cigányokat: mert a nagyrészük rossz. És a jókról sajnos így már tudomást sem vesznek. :)
2014. júl. 6. 10:50
 25/37 anonim válasza:

Kamu kérdés!...

Szerintem egy bűnöző hím cigány írta hogy

Jobb hírét keltse a fajtájának. Pont ez az ő stílusuk.

Biztos 12 éves lány ily bölcs szavakat ír mi? :DD

2014. júl. 7. 10:41
 26/37 anonim ***** válasza:
52%
Hát,nem tudom, hogy ki írta, ez egy anonim hely, nem látjuk egymást, de te, #25 - a szöveged alapján-, viszont biztos, hogy ordas nagy bunkó vagy.
2014. júl. 7. 12:56
 27/37 A kérdező kommentje:
25-ös mi lenne ha találkoznánk?:) vagy esetleg bejelölsz Facebookon? Egyébként tegnap töltöttem a 13-at szóval nem vagyok már 12:D :) Ezek nem bölcs szavak, szimplán helyes írás és egy kis bátorítás. Tudod mit? Ha ettől vagy boldogabb utáld a cigányokat. De én tudom, hogy tiszta vagyok. Ennyit erről na szia.
2014. júl. 7. 22:08
 28/37 anonim válasza:

Gyűlölni... érdekes szó ez. De azt hiszem tudom mit jelent. Nem is hiszem, hanem biztosan tudom. És igen, gyűlölöm a cigányokat. És nem mondhatom, hogy egyszer volt egy rossz tapasztalatom. Sok volt.

Az a fajta vagyok, aki nem bánt senkit, ameddig a másik nem bánt. De a cigányokkal sajnos nem ez volt. Nem a bőrszín miatt utálom őket, hanem az életvitelük, életstílusuk miatt, ami miatt más embereket nyomorítanak meg, vagy tesznek tönkre fizikailag, mentálisan. Gyerekként párszor megkergettek, de volt olyan is, hogy csokit kellett vennem, mert zsaroltak veréssel.

Így huszonéves korom végére már elindítottam egy hitelt, s házat veszünk a város másik végén, ami cigánymentes. Több tulajdonosa van a házban, amiben lakunk. Egy meghalt, aki után rögtön lett egy cigány tulajdonos, aki idejár minket molesztálni. Mivel tulajdonjogunk nincs ebben az ingatlanban, így továbbállunk (szerencsére).

És hiányoznak már dolgaink is. Folyamatosan rettegünk, hogy mikor lopnak meg minket, s mindig kell valakinek itthon lennie. Azt hiszem amikor valaki félelemben tart engem azt jogom van gyűlölni, főleg akkor, ha az illető így akar házakhoz jutni. És a legfelháborítóbb az egészben, hogy ha mered védeni magad, vagy a tulajdonod, akkor mész hűvösre, mert rasszista vagy. Nesze neked egyenlő bánásmód.

2014. júl. 10. 23:09
 29/37 A kérdező kommentje:
Ez nagyon szomorú. :( Isten mindent lát!!!Sose feledjétek!!
2014. júl. 12. 01:22
 30/37 anonim válasza:
0%
Köcsög rasszisták...
2014. júl. 13. 02:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!