Milyen kivégzést választanátok, ha muszáj lenne?
Nem mindegy milyen drog.
A csattanó maszlag túladagolást kösz, de kihagynám, borzalmas lehet.
Heroin, fentanil vagy dezomorfin aranylövés - nem tudom mennyire jut el a tudatukig, hogy voltaképp épp megfulladnak, ha nem érzik, csak az eufóriáig jutnak el és kampec, akkor jó lehet. :)
"Amúgy meg nagyon rossz mert fuldoklasz. "
- Pont ezért írtam, hogy "ha jól csinálják": akkor ugyanis nincs fuldoklás. Kicsit figyelmesebben olvass, ha már megteszi valaki, hogy válaszol a kérdésedre.
De miért kell kivégzésnek hívni? Nem követtem el halálos bűnt, hogy így kelljen meghalnom, és a kivégzés nem akkor szokott történni, amikor az ember szeretné, márpedig én (ha már lehet választani) akkor szeretnék meghalni, amikor én szeretném.
Én a szén-monoxid mérgezéses halált választanám. Szaga nincs, csak elalszik az ember.
17-es vagyok.
Egy kicsit utána olvastam ennek a szén-monoxidos dolognak (előbb kellett volna), és azt találtam egy oldalon, hogy:
„A CO-mérgezés egyes túlélői beszámoltak ama szörnyű élményükről is, hogy bár tudatában voltak annak, hogy végük, amennyiben nem érkezik segítség, a szervezet elégtelen oxigénszintje miatt képtelenek voltak cselekedni. (Itt jegyeznénk meg, hogy az oxigénhiányra tán a központi idegrendszer és a szívizom a legérzékenyebb.)”
Úgyhogy módosítok (még jó, hogy itt és most ezt meg lehet tenni), és én is a nyaktilót választanám, ha lehetne - kár, hogy már nem használják.
Bírom, amikor nagyvonalúan vitatkoznak emberkék számukra ismeretlen dolgokról.
Akasztás lol, fájdalommentes...
Egyik barátom felakasztotta magát, közben maga alá ürített, én találtam rá...
Tehát ezt nem választanám soha.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!