Ti az alábbiak melyik nevet választanátok?
Csak úgy kíváncsiságból. Nekem nagyon tetszenek azok a nevek, amik "rina"-ra végződnek, és még a többi: Violett, Viola, Ágota, Leila, Lilla, Regina, Roxána, Ninon, Alina, Kolett, Borbála, Mirtill, Lili. Mi a véleményetek ezekről a nevekről? Mi jut róla eszetekbe? Indokokat kérnék.
Előre is köszönöm a válaszokat a válaszadóknak.
Ágota,Lilla,Alina vagy Lili
Vezetéknév függő :)
Violett - Szép, de nem tetszik. Túlságosan " virágos " név.
Viola - Hasonló, mint az előbbi.
Ágota - Tetszik, mindig egyfajta nyílvessző jut róla eszembe, van benne valami energia, agilitás és energia.
Leila - Sámson és Delila. Nem tetszik, valahogy túl biblikus.
Lilla - A lila szín jobban tetszik, mint ez a név. Szerintem amolyan semmilyen, jellemtelen, tartalom nélküli.
Regina - Nagyzós.
Roxána - Régies.
Ninon - Ezt ne. Olyan, mint amikor a mentő megy el melletted: " níí-nóóó , níí-nóóó " - szerintem egy lánynak ezt a nevet adni gáz.
Alina - Semleges. Semmi extra.
Kolett - Akkor már inkább Nikolett.
Borbála - Kissé durva név. Nem csúf, de valamiért rideg.
Mirtill - Ezt a nevet ki kellene vonni a forgalomból.
Lili - Túl bohókás. Nincs benne tartás.
Előre is elnézést azokért, akiket esetleg megcéloztam. Tudom, hogy mindenkinek van egy neve, amihez valószínűleg már hozzánőtt és megszeretett , ennek ellenére szerintem vannak nevek, amelyek fonetikailag nem a legjobbak.
Mirtill. Nekem Hadházi László Mirtill cicás előadása jut eszembe róla. Nézd meg! Kifekszel a röhögéstől!!!
Ágota~Ágnes. Valami bő, tarka szoknyás "roma" asszony jut eszembe.
Leila. Egy török háremben hastáncoló fiatal, szexis nő. Nem??
Lilla. Nekem is a szín a lila szín ugrik be.
A Borbála szintén az Ágnessel hasonlatos számomra. A teheneket hívják Borisnak, az alföldön.
Ajánlok egyet: Viktória. Mit szólsz? Erről általában a XIX. században élt angol királynő jut eszébe mindenkinek.
Nekem ezek kozul csak a Lilla, Alina, es kicsit a Lili de akkor inkabb Liliána.
Semelyik sem annyira .. Vannak nagyon sok jo, szep lanynevek.. Mindjuk mindenkinek mas tetszik .. Ami nem baj. Nekem inkabb a kulfoldi lanynevek jonnek be. Pl : Ashley, Devina, Hayley, Rebekah, Vanessa, Bridgit.. Stb..
Bocs ha nem sokat segitettem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!