Ha visszamehetnél az időben mit változtatnál meg?
megakadályoznám a holokausztot
18f
1. Kiharcoltam volna általánosban míg volt erőm, hogy átmehessek máshova és akkor talán nem lennék ilyen magamnak való, zárkózott és bizalmatlan mindenkivel.
2. Az előzőből következően lett volna merszem elkezdeni valami sportot vagy táncot.
3. Már régen sokkal jobban ráfeküdtem volna a nyelvtanulásra, bár ezzel már egész jó úton járok.
4. Mikor először felvételiztem jobban utána jártam volna a szakomnak és így egy évvel korábban felvettek volna a mostani sulimba, és a héten államvizsgáztam volna. De így eltöltöttem egy évet egy olyan okj-n, ami éppenhogy érdekelt, de nem az én világom és be se fejeztem.
5. Minél messzebbre menekülök apám családja elől és nem hagyom magam befolyásolni, illetve hamarabb leredukálom a kapcsolatot velük.
6. Az exemmel pedig teljesen máshogy viselkednék és akkor talán még ma is együtt lennénk... De itt megint bejön az első pont, ha az nem olyan amilyen akkor ma sok minden más lenne.
Előző vagyok még:
7. És nem hagynám, hogy odáig fajuljanak a dolgok anyukám családjával, ahol most járunk.
Ja és 21/L
Informácíóval láttam volna el a 3. birodalmat, így megnyerhették volna a II VH-t.
Kíváncsi vagyok milyen világ lenne, ha ők nyernek
18/F
Talán más szakra megyek, bár akkor nem ismerném egy nagyon jó barátomat.
Az esküvőmmel kapcsolatban változtatnék sok mindenen
Fiatalabb korban elkezdtem volna jógázni és kevesebb súlyzós konditermi edzést csináltam volna. Nagyon sok bajom volt a gerincemmel egész életemben, ez a probléma három év jógával (közel ötven évesen elkezdve) 90%-ban elmúlt.
Másik középiskolába mennék a mai eszemmel. Tizennégy évesen nem volt megfelelő önismeretem és a szüleimnek sem volt elegendő tapasztalata ezen a téren. Kevesebb energiabefektetéssel jobb eredményeket értem volna el ha kevésbé elnyomó szemléletű a közeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!