Szerintetek ciki ha egy fiú elsírja magát a Titanicon?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok most láttam először ezt a gyönyörű filmet és a végén elsírtam magam megkérdeztem pár barátomat szerintük gáz-e és azt mondták eléggé :(2014. jún. 27. 23:15
1/13 anonim válasza:
Nem gáz,de pont a titanicon ?:D
2/13 A kérdező kommentje:
de csak ott annál sírtam be amikor Rose elengedi Jack holtestét és azt mondja soha nem adom fel majd elúszik a sípért :'(
2014. jún. 27. 23:29
3/13 anonim válasza:
Szerintem nem "ciki". A barátaid is azért mondják, mert a kamaszok körében minden cikinek számít.
Jó nem azt mondom, hogy zokogj mint egy lány, de pár könnycsepp nem a világ vége :)
4/13 anonim válasza:
Szerintem szégyen, igaz, én végigkönnyezem szinte az egészet. Pedig már többször is láttam. Ja és 37 éves "férfi" vagyok.
5/13 anonim válasza:
Annál a résznél nekem is kigördült pár örömkönny :D Utálom a leót
6/13 anonim válasza:
Jaj, dehogy ciki, a kérdező 14 éves...ezért lesznek a férfiak ilyen befordult, alkoholista állatok, mert nem engedik maguknak meg, hogy érző emberi lények legyenek.:)
7/13 anonim válasza:
Nem ciki, ennél vannak milliószor nyomasztóbb és szomorúbb filmek, nekem a Titanic nem ütötte az ingerküszöböt.
8/13 anonim válasza:
Hát végülis az utolsó perceit éli, valószínűleg a legtöbben sírtak a fedélzeten, amikor már süllyedtek.
9/13 anonim válasza:
"Most már tudom, miért sírtok. Csak én sohasem tudok sírni." Arnold Schwarzenegger /Terminátor 2/ :D
10/13 anonim válasza:
Szerintem egy kicsit ciki, mivel én lányként nem tudok rajta sírni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!