Milyen pszichológushoz járni?
2 alkalommal voltam pszichológusnál, akkor kérdezett a gyerekkoromról, a barátaimról, az iskolai teljesítményemről és a családi hátteremről.
Mindenképpen megértő és türelmes lesz, és igen, szerintem az elején ő fog sokat beszélni. 17/L
Fú, tömör gyönyör. Kérdezett, és én válaszoltam minél rövidebben. Egy idő után már nagyon unta szegényke. Ezért ott is hagytam.
Ha ki is akarnám teregetni a lelki világomat, biztos nem egy idegennek tenném.
Az attól függ milyen lesz a pszichológus. Én voltam már kettőnél is (mindkettőnél kb 5-10szer). Az első kérdezgetett a sulimról meg a családi hátteremről, állatkás képeket mutogatott és azt kérte hogy meséljek róluk történetet, és általában a naplójába írogatott meg a telefonján babrált miközben én beszéltem. És aztán kiderült hogy sz@rra se emlékszik abból amit mondtam.
A második nagyon kedves volt, jó fej, értelmeseket kérdezett és közben figyelt is rám.
Szóval nem mindegy milyen emberhez kerülsz.
Számomra eddig mindig eredményesebb volt az, ha magamban oldottam meg a problémákat.
Nekünk egy évfolyamig egy pszichológus volt az osztályfőnökünk ( 2 főiskolát végzett ), úgyhogy tudnék mesélni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!