Van olyan, akinek még nincs okostelefonja?
Miért nincs még?
Anyagi okokból, vagy mert úgy érzed, semmi szükséged nincs rá?
Jelen.
1, Nem tudnám a teljes funkcióhalmazát kihasználni; 2, Sok rosszat hallani róluk; 3, Nem annyira "ízgi", mint ahogyan sokan előadják (a tesómét kipróbáltam, innen a vélemény).
Nincs rá szükségem, egyébként meg k.... drága.
És az akkuideje sz@rt se ér. Legjobb esetben 1 napig bírja és nem akarok rohangálni mint a hülye h hol töltsem fel mint néhány ismerősöm.
Most tisztázzuk már h a telefon van értem v fordítva.
Am meg nem vágyom programként a töltögetésre mikor az enyém aktív használat mellet is kibír 5 napot.
Ja és ha el is felejtem feltölteni még akkor is simán lehet használni. Volt h úgy beszéltem ismerősömmel h 2%-on volt.
Meg olyan is h csak nekem volt használható (értsd nem lemerülve) mert a nagy okos telefonosoké mind kipurcant.
Meg az h én a képernyőt tapicskoljam pontosabban húzzam az ikont ha fel akarom venni a kagylót. Na NEEEE !!!!
Am volt h felajánlották h vesznek nekem de kell a francnak. Hugómnak is volt olyan h 5X volt szervizben 4 hónap alatt.
Az enyémnek semmi baja nincs 9 éve.
Nekem soha nem is kell és nem is lesz.
Régi kérdés, de azét válaszolok.
Nekem nincs, és nem is kell. Nincs rá szükségem.
Csak manipulálja az embereket, kelti bennük a feszültséget, az állandó izgatottság érzetét, elvonva figyelmüket az igazán lényeges, emberi dolgokról.
A # 23 lennék.
Én a mai napig ugyanazt a Nokia 6300-t használom. Komolyabb műveletekre van 2 DB Asztali PC-m. Azokon MINDENT megtudok oldani.
Egyébként pont a tegnap történt hogy lakótársam elb....ta az okostelefonját, de úgy hogy mindent letörölt róla.
Nekem kellet újratelepíteni és felkapcsolni a wifire, az ember még a Modembe se tudott belépni hogy megnézze a wifi jelszót.
A telefon az okos csak a használói a hülyék.
És ilyen az emberek általam ismert 90%-a.
Osztálytársam is megvette a méregdrága Galaxy s10-et de az Adobe Acrobat Reader-röl lövése sem volt hogy az mi. Me hogy hogy nyissa meg a PDF-eket telefonról.
És hiába mondod hogy 120 E egy alap PC. NEM ! Ő inkább telefont vesz. Hát edd meg amit főztél XD
2018 júl.19. 23:10-es válaszoló vagyok.
Nálam Annyit változott a helyzet, hogy azóta lett egy Nokia8110-esem, ami ugyan wifi-s, de az internet szinte használhatatlan rajta.
Csak azért vettem meg a telefont, mert tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!