Akinek nincs, vagy nen lesz okostelefonja, az semmirekellő lesz?
Nekem nincs és nem is akarok. Én nem használok Wi-fi-t, sem a telefonon, sem másképp. Nem fényképezem magam a tükörben a telefonommal. Nem facebook-ozok vele állandóan rajta, én a számítógépemen szoktam. A telefont nehezebb lerakni, mint a számítógépet, mert a telefon mindig az emberek zsebében van. De a számítógépet ki lehet kapcsolni.
Szerintem pár évtized múlva egy olyan társadalomban fogunk ezektől élni, ahol csak az okostelefont nyomkodják maj. Az emberek csak másodlagosak lesznek, és a telefon lesz az első helyen. A telefonunkkal fogunk majd egymásnak köszönni az utcán, ha meglátjuk egymást.
Teljesen elfelejtjük majd azt, milyen is volt kézzel papírra írni. És, ahogy egyszer láttam dokumrntumfilmben, a kézírástól fejlődik az agyféltekénk, és kimutatja személyiségünket is.
Szóval engem nem érdekel az okostelefon, sem iphone, sem tablet PC.
Miért lenne semmirekellő?
Van osztálytársam aki nem az és még is egy sima telefonja van (régi gombos), bár mi most autószerelő osztályba járunk így ez a logikusabb. De nekem is van ilyenem, gyakorlatra azt viszem máskor meg az okos telót használom.
Facebookozni nem szoktam telefonon én sem, sok dolgot jobban is szeretek PC-n csinálni.
De azért jó hogy van... Le lehet hordani de néha igen jól jön hogy ott van a zsebedben.
Egyébként az iphone nem okostelefon? kh, kicsit szemét voltam most de hátha nevet rajta valaki.
Pár évtized múlva még sok minden lehet, olyan sci-fi világot még ne képzelj el akkorra de ki tudja...
Mi az értelme annak, hogy írsz egy háborgó posztot?
Kinek szánod ezt az írást? Valaki sértegetett téged hogy egy senki vagy mert nincs okostelefonod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!