Van olyan, akinek még nincs okostelefonja?
Miért nincs még?
Anyagi okokból, vagy mert úgy érzed, semmi szükséged nincs rá?
Nekem sincs, bár gondolkodom rajta.
Eddig azért nem volt mert nem éreztem szükségét, de mostanában már megfordul a fejembe hogy nem lenne rossz.
Nekem nincs, mert egyrészt nem akarok erre pénzt kiadni, másrészt meg mert attól félek hogy akkor nagyon sok időt töltenék netezéssel feleslegesen.
Néha azért persze jól jönne, pl amikor a vonaton ülök, akkor jól el tudnám vele foglalni magam.
19/L
Nekem sincs. Nekem telefon azért kell, hogy elérjek embereket. Hívni tudjak rajta és sms-t írni. Én már a fényképező funkciót sem értem. Nem is lehet vele értelmes fotókat készíteni.
Persze mindenkinek más a fontos.
Én ezt a mobil dolgot sem értem, hiszen gyerekkoromban teljesen jól elvoltunk a vezetékes telefonnal. Akkor is voltak barátaink és találkozót is tudtunk megbeszélni.
De hát ez manapság már kőkorszaki megoldás:)
Eddig nem az volt, de olcsón tudtam szerezni nem is rosszat. Sok hasznos funkciója van, ami a régiekből hiányzik.
Nem fogom teljes mértékben kihasználni, mert nincs is rá szükségem. De gyors, átlátható és megbízható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!