Barátnőm megőrült, segítség!?
Figyelt kérdés
Folyton panaszkodik telefonban hogy falásrohamai vannak, egy kicsit beszélgetünk aztán azt mondja hogy ő most megy és kihányja az egészet.... És ilyen már sokszor előfordult.. Én ráakartam venni hogy ne csináljon ilyen hülyeséget, ha falásroham akkor inkább sport mint hánytatás....Erre mindig azt válaszolja "hagyjuk". Vékony alakja van, mindenki mondja is neki (ők nem tudnak a hánytatós sztoriról) de ő úgy hallja ezt meg, mintha mindenki azt mondaná neki hogy "dagadt vagy". És folyton sírni is szokott emiatt. Egyszer reggel kettesben voltunk, ő sokáig gondolkozott valamin, megkérdeztem "min gondolkozol?" és mosolyogva azt válaszolta, mintha ez normális lenne, hogy "azon, hogy egyek ma, vagy inkább ne". Mit csináljak? Nem akarom hogy így folytatódjon..2014. jún. 15. 12:32
11/11 anonim válasza:
Szia!
Ez nekem nem színtiszta bulimiának tűnik. Néha keverednek az anorexia nervosa és a bulimia nervosa tünetei. Nekem is volt ilyenem, borzalmas...Hála égnek a párom észhez térített, mégpedig elolvastatta velem az alábbi cikket, pontosabban a következményeit az ilyen betegségeknek. Ettől nagyon megrémültem,pláne az utolsó sortól: "A betegség kialakulása után 10 évvel a betegek 8-9%-a (körülbelül minden 12.) halott. 20 év után ez az arány 20%-ra (vagy minden 5.) nő."...és bár időbe és sok energiába telt, mire kigyógyultam ebből a hülyeségből, azt mondom, megérte küzdeni. Bár a bélrendszerem máig sem tökéletes...de jobb mielőbb észbe kapni. Told oda barátnőd orra elé ezt a cikket, de ha nem kap észbe, akkor irány a pszichiátria.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!