Vipera fegyvernek minősül?
Vehettél szar gázsprayt is. Milyen típusú volt, emlékszel rá? Fog? Jet? Gel? Milyen töltetű volt? CS? PV/OC? CN? Ammónia fos? Tételesen például kutya ellen a legjobb a PV/OC töltetű, fog típusú például.
"a vegen a szobaba fujtam ki, semmit nem hatott!"
A szobára? A szoba nem kezdett el köhögni tőle? Azért ne higyjük már, hogy egy gázspray olyan hatással van, mintha három rendőrségi könnygázgránátot dobtunk volna be a szobába. Ilyen hülye teszttel még egy valójában megbízható gázsprayban is elvesztheti valaki a bizalmát.
Én magamon tesztelek mindent. Engem a paprika spray (PV/OC) majdnem fél órára vakított meg. A CS spraytől pár perc után ki tudtam nyitni, de sokkal jobban könnyeztem, taknyadzottam, köhögtem tőle.
Gázpisztoly elé nem álltam még be, de hiszek a tesztvideóknak, amik az interneten elérhetőek - az is simán kiüti rengeteg időre a támadó látását + egyéb mellékhatások.
Ja igen, a gázsprayt 1-2 méteren belülről érdemes használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!