Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vipera fegyvernek minősül?

Vipera fegyvernek minősül?

Figyelt kérdés
Van egy szórakozóhely, ahol a barátaim és én mindig lenni szoktunk, nem részegedünk le, csak normálisan iszunk.. mostanában elkezdett járni oda, még valami egyesület.. valami küzdősportos egyesület és elég sokakkal kötekednek, nagynak tartják magukat.. én régebben thaiboxoltam, még valamire emlékszem, hogy mi, hogyan van.. de azért egy viperával jobban biztonságban érezném magam.. fegyvernek minősül? tarthatom magamnál ?
2014. jún. 3. 21:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Vehettél szar gázsprayt is. Milyen típusú volt, emlékszel rá? Fog? Jet? Gel? Milyen töltetű volt? CS? PV/OC? CN? Ammónia fos? Tételesen például kutya ellen a legjobb a PV/OC töltetű, fog típusú például.

"a vegen a szobaba fujtam ki, semmit nem hatott!"

A szobára? A szoba nem kezdett el köhögni tőle? Azért ne higyjük már, hogy egy gázspray olyan hatással van, mintha három rendőrségi könnygázgránátot dobtunk volna be a szobába. Ilyen hülye teszttel még egy valójában megbízható gázsprayban is elvesztheti valaki a bizalmát.

Én magamon tesztelek mindent. Engem a paprika spray (PV/OC) majdnem fél órára vakított meg. A CS spraytől pár perc után ki tudtam nyitni, de sokkal jobban könnyeztem, taknyadzottam, köhögtem tőle.

Gázpisztoly elé nem álltam még be, de hiszek a tesztvideóknak, amik az interneten elérhetőek - az is simán kiüti rengeteg időre a támadó látását + egyéb mellékhatások.

Ja igen, a gázsprayt 1-2 méteren belülről érdemes használni.

2014. jún. 6. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!