Mire véljem ezt a viselkedést?
Tegnap buliba voltam, ahol megismerkedtem egy sráccal. Táncoltunk, smároltunk, de ennyi volt. Szinte még beszélgetni sem beszélgettünk, talán 2-3 mondatot maximum. Ma reggelre kiderítette a telefonszámomat (mert egész biztos, hogy nem én adtam meg neki és nem is haverok) és a nevemet is (ugyanis a nevünket sem mondtuk meg ott buliba) és elkezdett írogatni hogy nagyon szeret, meg facebook-on bejelölt hogy vele vagyok kapcsolatban. :D Azért ez számomra elég sokkoló. Miért csinálja ezt egy 25 éves, elvileg felnőtt férfi???
Oké, tudom hogy ismeretlennel kavartam, de most nem kérek a megjegyzésekből, ez legyen az én dolgom. Most csak azt szeretném megtudni, hogy miért csinálja ezt és hogy ez normális viselkedés-e, vagy csak tényleg én reagálom-e túl, illetve hogy ti ezt hogy reagálnátok le, ha ti kerülnétek ilyen helyzetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!