Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti mire gondolnátok, ha az...

Ti mire gondolnátok, ha az osztálytársatok 19 évesen a legnagyobb, legerősebb BMW-vel jelenne meg?

Figyelt kérdés
2014. máj. 29. 11:37
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Ilyenkor azt gondolnám hogy az apukája biztos nagyon szexi , vicces, tökéletes élettársamnak látnám, és megkérném hogy mutassam be hogy utána beházasodjak a családjába, és kényeztessem magam... akarom mondani őt egész nap új táská...receptekkel hogy finomat egyen minden nap az én jövendőbeli férjem
2014. máj. 29. 12:29
 32/43 anonim ***** válasza:
Anyosulesrol raztad a rongyot az ex elott??? Jot nevetek! Nem baj, par ev, majd Te is. No de ez meg penzedbe is kerult!
2014. máj. 29. 12:29
 33/43 anonim ***** válasza:

31-es,

Vigyazz, lehet hogy jobb nem tudni apucirol meg hogy mibol is el meg.

2014. máj. 29. 12:30
 34/43 anonim ***** válasza:
Nem tartom okos dolognak, hogy ilyen drága ajándékokat adjanak egy srácnak / lánynak, akinek a segge alatt ott van még a tojáshéj, de csak abból, hogy BMW-je van, én nem vonnék le következtetéseket. Lehet egy a szülei által elkényeztetett ember is kedves, aranyos, jó fej. Na de ha vagánykodva, dübörgő zenével, kihaénnem mdón parkolna le a suli előtt, akkor egy mocsok nagy beképzelt parasztnak képzelném, aki villogni akar meg várja az irigykedő tekinteteket, az meg nagyon antipatikus. A tanár meg jogosan nem tartja szimpatikusnak, suliba amúgy is tanulni jár az értelmesebbje, nem a saját gazdagságát fitogtatni.
2014. máj. 29. 12:34
 35/43 anonim ***** válasza:
40%

31 vagyok

Nyugi az nem érdekelne, néha leszo pom/megd ugatom magam de legalább egy jó új BMW-vel veretem az anyós ülésen és mehetek a CSÓRÓ exem házaihoz arcolni hogy utána irhassanak FÉSZBUKON. Te meg viszont jobb ha vigyázol mert jön a jövendőbelim és a dzsihád bas zod! meghalsz! (ám nehogy félreértsd , kb a nem érdekel rész belőle csak az igaz) Ám a fiát kirakatnám a családból. 1-2 szo pás/dugás megérné.

2014. máj. 29. 12:35
 36/43 anonim ***** válasza:

34-es

Nem a srac gazdagsaga, a szuloke.

2014. máj. 29. 12:36
 37/43 anonim ***** válasza:

31-es,

Mindez nem hozna uj BMW-t. Nem latod? Hasznalt, 10 eves ha nem oregebb. Viszont ciki anyosulesen ulni, addig mig talalsz ilyen f...sz...t, tanulj meg vezetni.

2014. máj. 29. 12:38
 38/43 anonim ***** válasza:
94%

Kész, nagyon jót nevettem, kérdező!

Csak az alapkérdésnél: BMW-vel iskolába járó diák esetén arra gondolnék, hogy gazdag szülei vannak. Ez önmagában nem értékmérő - akkor se lenne az, ha felnőttről lenne szó és ő vette volna magának a kocsit. Magyarán ennyiből lehet jó fej vagy pö csköszörű is. Irigy nem vagyok, nem sajnálom tőle, vezesse egészséggel. :)

Árnyalva: Ja szóval direkt májerkedésnek bömbölteti a zenét, a basszusra meg a bömösére gizdul, sápot szed hogy mások betehessék a valagukat és még talál is csicska holdudvart, akik benyalnak neki tövig. Ez alapján:

- Szánalmas, mert annyira üres, jellemtelen és értéktelen arc, hogy a szülei pénzén kívül nem tud mást felmutatni.

- Szánalmas, mert barátok helyett csicskákat gyűjt.

- Még gazdag menőjaninak is szánalmas, ha a kocsi fenntartására úgy kell kuncsorognia iskolatársaktól.

Ami pedig téged illet...

Kiszolgálod, tejelsz neki, mert annyira elkábítanak az ilyen pénzért vehető, rongyrázásnak való külsőségek - ha Ferrarija lenne, akkor se érteném, dögöljek meg, pedig olyanban már ültem is (nem kuncsorogtam, nem pitiztem és nem fizettem érte).

Aztán meg komolyan 5 rongyot fizettél, hogy az anyósülésből flegmán nézhetsz az exedre aztán fészbúkon kiposztold? Komolyan azt hiszed, hogy ettől magába száll és sajnálni fogja mit hagyott ki? Az exed helyében leseggeltem volna a röhögéstől, és kissé szégyelltem volna, hogy valaha is leálltam egy ennyire sekélyes, kicsinyes arccal.

Elárulok valamit: a pénzen vett "hírnév" és "státusz" annyit se ér, mint a wc-papír, mert azok az emberek, akik számára a flanckocsi az "értékmérő", azok üresek, irigyek, mohók, megtévesztett fogyasztó-zombik.

Az ember értéke nem a pénztárcájánál kezdődik. Ha ezt nem vagy képes felismerni, ŐSZINTÉN sajnállak.

2014. máj. 29. 14:15
 39/43 anonim ***** válasza:
92%

Árulja már el nekem valaki, hogy egy 15 éves 1-2 milliós BMW miért luxusautó? :S

Oké, ha egy vadiúj 12 milliósról lenne szó, akkor megértem, hogy bámulják az emberek. De még azért sem fizetnék, hogy vezethessem, azért meg pláne nem, hogy az anyósülésen utazgassak :) Ha valaki megbízik mennem, és vezethetem, az tök jó. De pénzt ilyenért normális ember nem kér.

2014. máj. 29. 14:59
 40/43 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem egyszerűen szánalmas. Most az, hogy gazdagok és van BMW je oké, de hogy hangos gagyi zene stb. az már inkább gáz. Na meg elárul az emberről sok mindent. Persze semmi jót.
2014. máj. 29. 15:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!