Ti mire gondolnátok, ha az osztálytársatok 19 évesen a legnagyobb, legerősebb BMW-vel jelenne meg?
31-es,
Vigyazz, lehet hogy jobb nem tudni apucirol meg hogy mibol is el meg.
31 vagyok
Nyugi az nem érdekelne, néha leszo pom/megd ugatom magam de legalább egy jó új BMW-vel veretem az anyós ülésen és mehetek a CSÓRÓ exem házaihoz arcolni hogy utána irhassanak FÉSZBUKON. Te meg viszont jobb ha vigyázol mert jön a jövendőbelim és a dzsihád bas zod! meghalsz! (ám nehogy félreértsd , kb a nem érdekel rész belőle csak az igaz) Ám a fiát kirakatnám a családból. 1-2 szo pás/dugás megérné.
34-es
Nem a srac gazdagsaga, a szuloke.
31-es,
Mindez nem hozna uj BMW-t. Nem latod? Hasznalt, 10 eves ha nem oregebb. Viszont ciki anyosulesen ulni, addig mig talalsz ilyen f...sz...t, tanulj meg vezetni.
Kész, nagyon jót nevettem, kérdező!
Csak az alapkérdésnél: BMW-vel iskolába járó diák esetén arra gondolnék, hogy gazdag szülei vannak. Ez önmagában nem értékmérő - akkor se lenne az, ha felnőttről lenne szó és ő vette volna magának a kocsit. Magyarán ennyiből lehet jó fej vagy pö csköszörű is. Irigy nem vagyok, nem sajnálom tőle, vezesse egészséggel. :)
Árnyalva: Ja szóval direkt májerkedésnek bömbölteti a zenét, a basszusra meg a bömösére gizdul, sápot szed hogy mások betehessék a valagukat és még talál is csicska holdudvart, akik benyalnak neki tövig. Ez alapján:
- Szánalmas, mert annyira üres, jellemtelen és értéktelen arc, hogy a szülei pénzén kívül nem tud mást felmutatni.
- Szánalmas, mert barátok helyett csicskákat gyűjt.
- Még gazdag menőjaninak is szánalmas, ha a kocsi fenntartására úgy kell kuncsorognia iskolatársaktól.
Ami pedig téged illet...
Kiszolgálod, tejelsz neki, mert annyira elkábítanak az ilyen pénzért vehető, rongyrázásnak való külsőségek - ha Ferrarija lenne, akkor se érteném, dögöljek meg, pedig olyanban már ültem is (nem kuncsorogtam, nem pitiztem és nem fizettem érte).
Aztán meg komolyan 5 rongyot fizettél, hogy az anyósülésből flegmán nézhetsz az exedre aztán fészbúkon kiposztold? Komolyan azt hiszed, hogy ettől magába száll és sajnálni fogja mit hagyott ki? Az exed helyében leseggeltem volna a röhögéstől, és kissé szégyelltem volna, hogy valaha is leálltam egy ennyire sekélyes, kicsinyes arccal.
Elárulok valamit: a pénzen vett "hírnév" és "státusz" annyit se ér, mint a wc-papír, mert azok az emberek, akik számára a flanckocsi az "értékmérő", azok üresek, irigyek, mohók, megtévesztett fogyasztó-zombik.
Az ember értéke nem a pénztárcájánál kezdődik. Ha ezt nem vagy képes felismerni, ŐSZINTÉN sajnállak.
Árulja már el nekem valaki, hogy egy 15 éves 1-2 milliós BMW miért luxusautó? :S
Oké, ha egy vadiúj 12 milliósról lenne szó, akkor megértem, hogy bámulják az emberek. De még azért sem fizetnék, hogy vezethessem, azért meg pláne nem, hogy az anyósülésen utazgassak :) Ha valaki megbízik mennem, és vezethetem, az tök jó. De pénzt ilyenért normális ember nem kér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!