Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mit gondolnátok, ha egy lány (osztálytársatok) így viselkedne?
Figyelt kérdés
A városban az utca másik oldalán meglát téged, mire te is ránézel és már nyitnád ki a szád köszönésre, akkor ő elfordul.
A suliban a lépcsőn jössz le és éppen találkozik a tekintetetek és már üdvözölnéd a lányt esetleg távolból is, de ő gyorsan elfordul, mintha nem is téged nézett volna (vagy fel sem fogta volna, hogy te ott jössz nem messze).
2011. jan. 3. 23:22
1/12 anonim válasza:
lehet bejössz neki, csak félénk.
2/12 anonim válasza:
Szoktál fürödni?
Jól nézel ki?
Nem vagy egyszerűen ciki egy közösségben?
Tudsz egyáltalán viselkedni nyilvános helyen?
egy kérdésre is elegendő nemet válaszolni, és az általad leírt jelenséget tapasztalhatod.
3/12 A kérdező kommentje:
23.22 én lány vagyok,csak érdekel,hogy ilyenkor mire gondolhat egy fiú!
2011. jan. 3. 23:38
4/12 Funktasztikus válasza:
háth hogy nagyon nem csipáz engemxD
5/12 anonim válasza:
Na és akkor most te mondd el, mi az oka annak, hogy ezt csinálod vele :D
6/12 A kérdező kommentje:
Hát...csak annyi,hogy keveset beszélgetünk!és már feladtam,hogy várjam,hogy tudjon lépni!!így inkább ha lehet tudomást se igyekszem róla venni!de nem azért,mert nem bírom!
2011. jan. 4. 05:35
7/12 A kérdező kommentje:
Azért még írjatok légyszi! Köszi az eddigi válaszokat is!
2011. jan. 4. 05:48
8/12 anonim válasza:
én inkább még jobban hagynálak.milyen bunkó pofátlan dolog az hogy nem köszönsz neki, meg elfordítod a fejed?te úristen én falusi vagyok de mindig mindenkinek köszönök akik észreveszek. és még a vidékiekre mondják hogy mekkora parasztok. 15F
9/12 anonim válasza:
Ádámnak hívják a fiút, akivel ezt csinálod?
10/12 A kérdező kommentje:
Nem Ádám.Mást miért nem lehet gondolni,mint hogy bunkóság?
2011. jan. 4. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!