Ti mire gondolnátok, ha az osztálytársatok 19 évesen a
legnagyobb, legerősebb BMW-vel jelenne meg?
21/43 A kérdező kommentje:
én még nem ültem BMW-ben bevallom fizettem neki 5 ezret, hogy kocsikázhassak vele a városba, és én üljek az anyós ülésen, és mindig én veszem neki a büfében a pizzát (term. ő fiezti) én csak megveszem neki és beviszem a terembe
És ezt most mire írod? Büszke vagy rá, hogy pizzát viszel neki? Ha olyan jóban vagytok, ingyen is meg kéne engednie, hogy vezethesd. Ha meg ennyire alá rakod magad és udvarolsz neki akkor magát a kérdést sem értem.
2014. máj. 29. 12:17
23/43 A kérdező kommentje:
nem vezethetem csak mellett ültem, jobb1-ben, csak azért mert sokan irigykednek rá, és kiváncsi vagyok ki miylen véleményen van ha netán én is vennék magamnak egy ilyen szörnyeteget
24/43 A kérdező kommentje:
ez neki jelképes összeg, az üzemeltetésnek is megvannak a maga költségei és ezt-azt a kocsin is csinálni kell, ingyen nem lehet benne ülni senkinek, azt mondta
Nekem is van autóm, egyetemre járok, rendben kell tartani és nem mindig van pénz benzinre sem. De még akkor sem kérek pénzt a barátaimtól, ha leviszem őket a Balatonra, vagy a Velencei tóra. Mert ilyen egy barát. Nem ilyen kapzsi gennyedék aki 5öst kér mert az anyóson ülsz. Vicc az egész. Még komolyan sem tudom venni az egész sztorit.
2014. máj. 29. 12:21
26/43 A kérdező kommentje:
na jó, ez igaz, tudom, én is ezt mondtam, de az nem egy opel, vagy valami, hanem egy elég nagy BMW, luxusjárgány
27/43 A kérdező kommentje:
meg az ex csajomnak meg akartam mutatni, hogy van pénzem, és elvitt a házuk felé, és ott mentünk 3 kört, meg visszafordultunk, nagy zenével, pont kint beszélgetett a barátnőivel, én meg flegmán rájuk néztem az anyósülésről, hogy tudja kit hagyott el, aztán írt is facebookon, de mondtam végeztem vele, már nem kedvelem.
ez megérte az 5 ezret.
Na de minek kocsi ha nem tudja az ember fenn tartani? Minek a garzsban letakarva. A het vicce.
Amugy csicskasa lettel, egy vasdarabert?
2014. máj. 29. 12:25
Kedves kérdező, ti tényleg ennyire csicskák vagytok? Ez csak egy autó basszus, ti pedig fizettek, és megalázkodtok egy ilyen bunkónak...
Ha valami tényleg nagyon extra autóról lenne szó, ami zabálja a benzint, Ferrari, Porsche, Lamborghini akkor még megérteném a dolgot, de ez csak egy csumpi BMW!
2014. máj. 29. 12:27
te jó ég. na jó. hagyjuk a beszélgetést. te is valami nagyon elcseszett ember vagy. miért kit hagyott el? olyat aki 5 ezerért flegmán ránéz egy kocsiból. sírok rajtad.
2014. máj. 29. 12:28
Kapcsolódó kérdések: